Questions About Remote Learning? Click Here

SARS cov 2- virus VS immunförsvaret
Updated: 5/17/2020
SARS cov 2- virus VS immunförsvaret
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Hälsoorganisationen varnade att människor måste använda god hygienrutiner. Det vill säga att en person ska tvätta händerna, undvika kontakt med ansikte och ögon så mycket som möjligt och lämna alltid ett avstånd mellan sig och individer. Engagemang hemma och att gå ut bara för extrema fall, tillade organisationen också att det är bättre att inte resa för någon anledning.
  • Vilket svår krig, ​​men hur kan en person skydda sig mot detta virus?
  • Vilket farligt virus. Att inte resa !! Inte lämnar huset !! Mmm ...! Så viruset orsakar många risker för samhällen, till exempel ekonomiska problem på grund av brist på arbete, störningar i flygplatser, och det finns många företag som kommer att förlora och stänga, vilket förstör den ekonomiska strukturen avsevärt för många länder.
  • Ja, det sant. Ja och glöm inte att nedläggningen av dessa företag påverkar ekosystemet positivt. Precis ozonskiktet, eftersom bristen på minskning av koldioxid som frigörs av företag hjälper till att stänga ozonskiktet och därmed inte smälta det iskalla havet och dränka mänskligheten.
  •  Tack så mycket, mormor, för den här informationen. Jag har bråttom nu. Jag måste skriva all denna information innan den försvinner från mitt sinne ... Hej så länge min mormor!
  • Hahaha, ta hand om dig själv kära.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family