Christian og Mette Ø
Updated: 4/20/2020
Christian og Mette Ø
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Christian og Mette Ø cykler en tur. Solen skinner, og det er en dejlig dag. Christian elsker at cykle ture. Han smiler, og han er glad. Mette Ø synes også, at det er hyggeligt at cykle med Christian.
  • Christian og Mette Ø cykler forbi en hvid kat. Katten ligner Molly. Christian synes, at det er sjovt, at katten ligner Molly. Christian griner og vinker til katten. Christian og Mette Ø cykler videre.
  • Christian og Mette Ø cykler forbi en legeplads. Christian vil gerne gynge. Christian spørger, om han må gynge. Det må han gerne, siger Mette Ø. Men han skal komme tilbage til cyklen, når Mette Ø siger, at tiden er gået. Christian ved godt, at han komme, når Mette Ø siger det. "Okay", siger Christian glad.
  • Christian har det sjovt på gyngen. Mette Ø kigger på, at Christian gynger. "Så er tiden gået, Christian", siger Mette Ø. "Jeg tæller til 10, og så skal vi cykle tilbage til skolen". Christian gad godt gynge mere, men Christian ved godt, at han har aftalt med Mette Ø, at han skal komme, når hun siger det. Christian hopper af gyngen og sætter sig på cyklen.
  • På vej tilbage til skolen cykler Christian og Mette Ø forbi en mand og en dame. Damen hilser pænt og siger hej. Mette Ø hilser tilbage og siger også hej til damen. Damen smiler til Christian. Christian smiler tilbage til damen.
  • Christian og Mette Ø er tilbage på skolen. Nu er det tid til frokost. Christian er glad. Det har været en dejlig dag i skolen.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family