Christian og Rikke
Updated: 4/20/2020
Christian og Rikke
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Christian og Rikke er inde i Christians rum. Anna ligger på stolen. Det er stilletid. Christian har lige spist frokost. Mor havde lavet en dejlig frokost til Christian. Christian leger med biler. Christian kan godt lide at dele bilerne op i farve.
  • Christian B går forbi rummet. Christian B kigger ind i rummet. Rikke siger: "Hej Christian B". Christian B siger hej til Rikke. Christian B spørger, hvad Christian laver. Rikke siger, at Christian leger med biler.
  • Christian B vil også gerne lege med biler. "Må jeg være med?" Spørger Christian B. Christian kigger op på Rikke. Rikke smiler til Christian. Christian smiler også til Rikke.
  • "Det var da en god ide", siger Rikke. "Kom bare ind og leg med, Christian B". Christian B går ind. Christian synes nogle gange, at det er svært at sige hej til de andre børn. Det kan også være svært at spørge, om de andre børn vil lege, synes Christian. Rikke vil rigtig gerne hjælpe Christian med at øve sig. Alle de voksne vil gerne hjælpe Christian.
  • Rikke kigger på, at Christian og Christian B leger med bilerne. Anna ligger i sofaen og kigger også på. Christian B griner. Han synes, at legen er sjov. Christian griner også. Han kan godt lide at lege med Christian B. Det er sjovt at lege med biler med Christian B.
  • Christian synes, at Christian B er sød. Christian og Christian B er gode venner. Rikke spørger, hvilken bil der er den bedste. Christian viser politibilen. Christian B synes også, at det er politibilen. Christian og Christian B griner. Det har været en dejlig dag i skolen i dag, synes Christian.
Over 14 Million Storyboards Created
Storyboard That Family