Math Halloween Storyboard
This storyboard does not have a description.
Yeah but you need to pay $2.00 more for the spiders.
If you buy 3 packs of spiders, you get free skeleton!
How much will they be?
Lets get 9 packs!
Well if it is 2 dollars more per 3 packs, add 2+3=5x3 because we hare buying 9 and 3x3=9, So 15 dollars for the bags.
so the 15 dollars
and the skeletons!
So 2+3=5x3=15 and then add 3 free skeletons, so we only spend 15 with 3 free skeletons and we will come home with 12 items because 3x3=9 for the 3 packs of 3 spider bags plus the skeletons so 9+3=12
Explore Our Articles and Examples
Try Our Other Websites!
Photos for Class
– Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!
– Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
– Create Custom Nursery Art