TIk 2.0
Updated: 1/31/2020
TIk 2.0
This storyboard was created with StoryboardThat.com

Storyboard Text

  • Ckemi Beni!A je i lirë sot?Mendova të iknim në një restorant per te ngrënë.
  • Super ide!Pastaj bëjmë një xhiro nga parku.
  • Ckemi Ardit!Po,jam i lirë.A ikim tek ai Restoranti i ri që u hap para ca kohësh?
  • Dreka ishte shumë e shijshme.U kënaqa shumë!
  • Jam dakord.Tani le të ikim për një xhiro nga parku.
  • Edhe un u kenaqa shumë!Shpresoj që të dalim dhe herë të tjera bashkë per drekë!
  • Sa u kënaqa sot!Edhe kjo xhiro tek parku ishte fantastike!
  • Ide e mirë!Mirupafshim!Un po iki për shtëpi tani.
  • Mirupafshim!
  • Edhe unë u kënaqa shumë!Mund të dalim prap javës tjeter nëse ke dëshirë.
Over 12 Million Storyboards Created
Storyboard That Family