shari

shari
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Jaren terug, toen alles anders was. Toen de wind een andere richting op waaide, het water er iets blauwer uitzag. Muziek niet stopte met spelen. Tijd met elkaar 1 van de belangrijkste dingen was
  • Toen je nog betoverende gesprekken hield met elkaar, toen je dit nog niet zag aankomen.Je stond uren op je voeten om te dansen, je nam de tijd om aandachtig te luisteren naar alles om je heen.
  • Nog brieven schreef naar je geliefde. Afspraken maakte om de zonsondergang te zien & daar te blijven tot de volgende ochtend. Jaren terug hadden we nooit gedacht dat de tijd zo snel zou veranderen.
  • In een wereld waar technologie de overhand heeft. Een wereld waar we niet meer luisteren naar onszelf, of de wereld om ons heen.Een wereld waar we vooruit lopen zonder vooruit te kijken. Waar niemand de tijd neemt om eens goed om zich heen te kijken. Om te luisteren naar de wind, om te luisteren naar wat je hart je te zeggen heeft.
  • waar verlang je naar? Geluk, liefde, vrijheid, een zijn met jezelf. De wereld om je heen & het belangrijkste.. je geliefde. Het leven gaat zo snel . Vergeet niet om iets achter te laten. Vergeet niet o stil te staan bij de dingen die belangrijk voor je zijn. Vergeet niet om elk moment te koesteren.. -
  • Gelukkig zijn er een paar dingen die niet veranderen. De SS Rotterdam. Hij staat waar hij hoort te staan en waar hij ooit is begonnen met zijn vele reizen. - Ervaar hoe mooi het leven was en nog steeds kan zijn.
More Storyboards By swhitley
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art