Tsjaniqua Jeffrey Highschool Ervarings

Tsjaniqua Jeffrey Highschool Ervarings
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Hallo, Mijn Naam is Tsjaniqua W.J, Jeffrey. Dit is mijn verhaal over middelbare school
  • Mijn eerste jaar van St.Dominic middelbare was een goede ervaring. Bijna al mijn vrienden van mijn basisschool gingen naar St.Dominic. De eerste dag van school wensen allemaal dat we in dezelfde klass zullen zijn, en genietig waren de meesten van ons.
  • Mijn tweede jaar van middelbare school was niet zo prettig, mijn kwaliteit werk begon te vallenomdat ik niet zo serieus was. Ik was met mijn nieuwe vrienden te spelen. Mijn oude vrienden van lagere school gingen in een andere tweede klas, dus ik moest ik nieuwe vrienden zoeken. Uiteindelijk moest ik twee vorm herhalen.
  • Mijn tweedejaar van tweede klas was ik gelukkig om iemand in de klas te weten en de kinderen waren aardig. Het maakt niks uit omdat ik aan het herhalen was. Volgens mijn tijdens die jaar was ik meer volwassen geworden. In andere worden ik zijtegen mijnzelf dat ik nooit meer een klas zal herhalen.
  • In derde vorm was iin zo opgewonden, ik wist dat middelbaar school was bijna voorbij. Ik had veel pleizer hier met mijn vriendinen: namelijks Nilka, Whitney, Jialing en Renette. In derde vorm vond ik mijn leveling vak Geschiedenis
  • In vierde vorm moest ik mijn pakken kuize. Ik liet alle wetenschappen omdat ik nooit van hen hield. Ik was de enige kind met geschiedenis maar dat was geen problem omdat ik van geschiedenis help.
  • Ik ben nu in vijfde vorm. Vijfde vorm is erg druk. We hadden ook een strom en voor een helemaand haden we geen school. Dus dat was ook niet goed voor ons. Een paar leerkrachten waren de eiland verlaten dus voor een tijd hadden we geen lessen.Nu is iedereen er wel en moeten we veel harder werken.
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art