PRINSIP GANTI RUGI

PRINSIP GANTI RUGI
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • ouhh ok2, encik baca dulu flyers ni, kalau berminat boleh call no yang tertera, terima kasih luang masa.
  • ermmm, sedap laa spagiti ni, boleh repeat lagi.
  • RAHSIA RESIPI
  • assalamualikum, maaf ganggu, saya dari Syarikat Senantiasa, ini flyers dan syarikat kami ada buat kempen.
  • maaf ye, saya nak kejar masok office ni.
  • Nana, sayang ada baca flyers yg agen tadi bagi. Saya rasa better kita ambik
  •  benefit dia pon best jugak
  • Nana pon terpikiaq jugak, kita pon dh plan nk tengok rumah weekend ni. Nanti nana contact dia.
  • ye saya, betul tu, ada apa-apa boleh saya bantu ke?
  • Assalamualaikum, ni En Fahmi dari Syarikat Senantiasa ke?(On call)
  • ouhh alhamdulillah, lunch ni kita jumpa, encik fuad sent location pejabat encik.
  • saya Fuad, mungkin encik tak ingat kita pernah jumpa, saya ada terima flyer and boleh kita set date sebab saya nak tahu lebih details laa.
  • maaf en, lama menunggu.
  • ouh ok, ini adalah dokumen2 berkaitan takaful perumahan, en Fuad boleh lihat kelebihan disitu.
  • takpa2, saya faham, ermm, saya nk tanya join takaful untuk rumah saya, jadi lagu mana ye?
  • DOKUMEN TAKAFUL
  • prinsip waranti? apadia tu?
  • ouh ok, mcm ni warranti ialah janji oleh pihak peserta bahawa kenyataan yang menentukan kesahan sesuatu kontrak itu adalah benar. Kebanyakkan kontrak Takaful mengkehendaki peserta membuat waranti tertentu. 
  • DOKUMEN TAKAFUL
  • sebagai contoh untuk mendapatkan pelan perlindungan Takaful kesihatan, peserta mungkin perlu memberi jaminan bahawa dia tidak menghidap sebarang penyakit merbahaya. jika jaminan atau waranti yang dibuat tidak benar, Pengendali Takaful boleh membatalkan sijil/ pelan perlindungan dan menolak sebarang tuntutan.
  • DOKUMEN TAKAFUL
  • oh macam tu rupanya.. 
More Storyboards By wrranty
Explore Our Articles and Examples

Business Resources

All Business ArticlesBusiness Templates

Film Resources

Film ResourcesVideo Marketing

Illustrated Guides

BusinessEducation
Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TpT Store