Hver versjon av Storyboard That har en annen personvern- og sikkerhetsmodell som er skreddersydd for forventet bruk.
Alle storyboards er offentlige og kan ses og kopieres av noen. De vises også i Googles søkeresultater.
Forfatteren kan velge å forlate storyboardet eller merke det som Unotert. Unoterte storyboards kan deles via en lenke, men ellers forblir skjult.
Alle storyboards og bilder er private og sikre. Lærerne kan se alle elevene sine storyboards, men elevene kan bare se sine egne. Ingen andre kan se noe. Lærere kan velge å senke sikkerheten hvis de vil tillate deling.
Alle storyboards er private og sikre på portalen ved hjelp av sikkerhetsklassifisering av bedriftsklasse hostet av Microsoft Azure. Innenfor portalen kan alle brukere se og kopiere alle storyboards. I tillegg kan noen storyboard gjøres "sharable", der en privat lenke til storyboardet kan deles eksternt.
Ja! Du kan finne W9-skjemaet vårt her. Send alle utfylte innkjøpsordrer til Orders@StoryboardThat.com for raskere behandling.
Les mer om betaling med innkjøpsordre.Ikke noe problem! Vi har et månedlig alternativ. Kjøp et abonnement, og avslutt det når som helst før måneden er omme.
Du kan kjøpe så lite som én måned. Du kan avslutte abonnementet ditt når som helst.
Ja. Hvis du ber om det innen to uker etter trekket og ikke har brukt Storyboard That, gir vi deg gjerne pengene tilbake.
Du blir ikke belastet etter at du har avsluttet et abonnement. Hvis du mener at du allerede har avsluttet og at dette er en feil, kan du sende oss et skjermbilde, så hjelper vi deg gjerne.
Absolutt. Hvis du ikke er fornøyd med Storyboard That, får du pengene tilbake innen 30 dager.
Nei. Undervisningsversjonen er utviklet og priset for lærere som underviser fra barneskolen til videregående skole. Hvis du ikke er lærer, trenger du ikke de ekstra funksjonene, og en individuell konto er ofte billigere. De som driver hjemmeundervisning, er hjertelig velkomne til å bruke undervisningsversjonen.
Vi tar vare på storyboardene dine i minst ett år etter at du har avsluttet abonnementet. Vi vet at mange lærere vil at storyboardene og oppgavene deres skal være der etter sommerferien.
Alle elevdata slettes automatisk 30 dager etter at en gratis prøveperiode eller en betalt konto har utløpt. Betalende abonnenter kan velge å beholde elevdataene i opptil ett år etter at abonnementet er avsluttet. Klikk på «Administrer sikkerhet» i lærerens oversikt, og oppdater innstillingene for oppbevaring av data.
Kontakt oss på Orders@StoryboardThat.com hvis du har spørsmål.
* 30 Dagers Pengene-tilbake-garanti . Kun nye Kunder . Full Pris Etter Introduksjonstilbud
Begrenset funksjon
Tilgang for enkeltbruker
Ubegrenset Funksjon
Tilgang for Enkeltbruker
Ubegrenset funksjonstilgang
for flere koblede brukere
Google Classroom Assignment Integration
Rostering med Google
Rostering med Clever Library
Rostering med Clever Sync
Rostering med Classlink
Canvas LTI 1.3
Skoologi LTI 1.3
Blackbaud LTI 1.3
Buzz LTI 1.3
D2L LTI 1.3* Merk - Utdanningsversjonen er bare tilgjengelig for lærere. I tillegg er personvernet og sikkerheten for utdanningsmodus mot bedriftens moduser designet for deres respektive bruk.
Fra uavhengige skapere til kreative team på Fortune 500-listen, tilbyr plattformen vår verktøyene for å visualisere ideer raskere enn noen gang før.
LAG MITT FØRSTE STORYBOARD