Unknown Story

Unknown Story
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • Mana bus ni, orang  semua dah beratur dah
  • Mana Bus ni !!!
  • Maaf !! lamabat semua 
  • Belajar Rajin- Rajin semua 
  • Baik Pak Hassan 
  • Sedapnya makanan ni
  • pelajaran tadi aku tak berapa paham lah
  • huwaaa!! apa salah saya
  • Ye  wei ! aku pon tak berapa
  • BUAHAHAHA !! PADAN MUKA KO
  • Description : biasanya selepas subuh Pak hassan akan mengambil  budak sekolah untuk di hantarkan ke sekoah masing-masing, Duration: 5 minit. Aaudi Bacground  : bunyi burung . Audio Effeck : bunyi bus dan pelajar , Special effeck : Tiada 
  • Description : Akhirnya sampai juga sekolah dan  selesai menghantar budak sekolah ke sekolah dan menugu pula petang hari untuk mengambil mereka pulang ke sekolah ,Duration : 5 minit , Audio Bg: suara pelajar , audido effeck : bunyi bus , Special Effecj : Tiada 
  • Descriptio :   ketika Aminah Selesai  memnbeli makanan ,Aminah  dibuli ,di Balingnya makanannya ke bawah ,hingga menyebab kan makanan itu berselerak PENGAJARANNYA IALAH MEMBULI ITU TIDAK BAIK di lantai ,Duration : 2 minits , Aaudi  bacgroung : Bunyi students ,Audio effeck : bunyi pingan jatuh , Special effeck : bunyi pingan pecah 
More Storyboards By 692663d5
Explore Our Articles and Examples

Business Resources

All Business ArticlesBusiness Templates

Film Resources

Film ResourcesVideo Marketing

Illustrated Guides

BusinessEducation
Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TpT Store