B.Sun Joseph 6B 19

B.Sun Joseph 6B 19

Storyboard Text

  • Waalaikumussalam.
  • Assalamualaikum Bu, abdi badé ka Indomaret kanggo balanja.
  • Waduhh, karéta mana anu nuju ka Indomaret Cikutra?
  • Assalamualaikum, karéta mana anu angkat ka Indomaret Cikutra sabab kuring asalna ti Jawa sareng énggal di dieu?
  • Hatur Nuhun.
  • Shalom, abdi Suku Batak, kuring atos lami di dieu, karéta ieu.
  • Sami Sami.
  • Namo Buddhaya, Abdi Michael, ti Buddha.
  • Assalamualaikum, Abdi Yati, ti Islam.
  • Wei De Dong Tian, ​​Abdi Christina, ti Kong Hu Cu.
  • Om Swastiastu, Abdi Komang, ti Hindu jeung abdi ti Bali.
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family