Antagonist Vergelijking Great Expectations Perspectief Voorbeeld

Antagonist Vergelijking Great Expectations Perspectief Voorbeeld
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Antagonist Vergelijking Great Expectations Perspectief Voorbeeld

Storyboard Text

 • EXPOSURE
 • Als kind werd Compeyson rot verwend door zijn moeder. Zijn vader nooit een stem in hoe hij werd opgevoed had, en elke keer als hij hem probeerde te disciplineren, werd hij berispt door Compeyson's moeder. Toen Compeyson 18 was, stierf zijn moeder. Zijn vader, boos van het type man zijn zoon werd keerpunt te zijn, schreef Compeyson uit zijn testament. Toen hij stierf van de griep een paar jaar later, werd Compeyson berooid achtergelaten op 21 jaar oud.
 • CLIMAX
 • CONFLICT
 • Compeyson was goed opgeleide en goed verzorgd, dus hij was gemakkelijk in staat om zijn sinistere bedoelingen van anderen te verbergen in zijn sociale sfeer. Terwijl het doen van een stint in de gevangenis voor de check-fraude, ontmoette hij de jonge Arthur Havisham. Arthur's vader was onlangs overleden, waardoor het grootste deel van zijn rijkdom en de grootste belang in zijn brouwerij aan zijn dochter uit zijn eerste huwelijk. Arthur, de zoon van de tweede vrouw van zijn vader, die een kok was, was altijd behandeld als minder dan zijn zus, en is diep verontwaardigd. De twee bedenken een plan om Miss Havisham te troggelen van een aanzienlijk deel van haar geld.
 • VALLEN ACTIE
 • RISING ACTIE
 • Compeyson bedenkt een plan dat zeker ze allebei rijk zal maken: hij beschaafde charmes zou gebruiken om Arthur's zus woo in hem te trouwen. Vóór het huwelijk, zou hij haar overtuigen om uit te kopen het spel Arthur's in de brouwerij op een exorbitante prijs, met dien verstande dat Compeyson hij full-time zou lopen en maken andere investeringen. De ochtend van de bruiloft, Compeyson stuurt een brief aan Miss Havisham het informeren van haar dat hij niet zal komen, en hij en Arthur opstijgen met het geld. Arthur begint te wanen dat Miss Havisham wordt hem achtervolgt hebben. Zijn geestelijke gezondheid verslechtert, en Compeyson weet dat hij nodig heeft om een ​​nieuwe partner te vinden. Hij ontmoet een man genaamd Abel Magwitch, en de twee worden partners in gedetailleerde regelingen fraude.
 • RESOLUTIE
 • Wanneer de twee worden gevangen, Compeyson gebruikt zijn beschaafde houding om het grootste deel van de schuld op Magwitch pin, en zwaait de jury in het geven van hem een ​​lichtere straf. Magwitch plannen wraak. Nadat ze zijn vrijgegeven, Compeyson gelooft Magwitch zal zijn verbanning naar Australië te breken. Via via, Compeyson leert dat Magwitch is in Londen en het gebruik van het pseudoniem Provis. Hij volgt de jongen, genaamd Pip, en ontdekt dat ze van plan zijn om het land te verlaten met de boot. Compeyson gaat naar de douane-politie en informeert hen van het plan. Ze volgen Pip en Provis langs de Thames en ontmoet hen terwijl ze wachten op een veerboot stappen. Magwitch bereikt over en scheurt de deken off van Compeyson, en de twee mannen vallen van hun boten in het water.
 • Compeyson en Magwitch zijn verwikkeld in een wrede strijd in het ijskoude water. Ondertussen zijn de veerboten vooruit komende full-stoom. Magwitch legt zijn arm om de keel Compeyson's, knijpen hem heftig. Plotseling Magwitch laat gaan en stakingen uit de buurt van Compeyson terug naar de oppervlakte, maar het is te late-- Compeyson verliest zijn gevecht met het water en verdrinkt.
 • Een paar dagen later, Compeyson's lichaam is ontdekt in het water, samen met de vruchten van zijn spionage: hij had met succes een lijst van enkele van de gronden en het geld Magwitch's verkregen, en hoopte om een ​​fortuin te krijgen door het draaien van Magwitch aan deze regeling, echter. , bewees zijn laatste zijn. En op het einde, de regering grijpt alle fortuin Magwitch's anyways.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art