Териториалното Разширяване на САЩ - Оригиналните 13 Колонии

Териториалното Разширяване на САЩ - Оригиналните 13 Колонии
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Териториалното разширяване на САЩ - оригиналните 13 колонии - За да разберем и цялостно възприемаме историята на териториалната експанзия в Съединените щати, първо трябва да разгледаме придобиването на оригиналните 13 колонии. Придобити след победата в Американската революция, първоначалните 13 колонии служат като основа не само на Америка, но и на нейното бъдеще. Тук идеите за разширяване и понятия за явна съдба скоро се задържат. Студентите могат да използват примерния модел на фрагер, за да обяснят и анализират основните тематични понятия, обхващащи колониите, включително причината за придобиването, ефектите, целите на колониите и културата, която съществува там.

Storyboard Text

  • КАУЗИ
  • ВЕЩИ
  • Образуването на оригиналните 13 колонии произтича от Американската революция. Тъй като колонистите станаха отегчени от британската политика, те се разбунтуваха, като се стремяха да контролират не само собствения си живот, но и собствените си земи. Това беше първата стъпка в крайното разширяване на Америка в Северна Америка.
  • ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
  • ОРИГИНАЛНИ 13 КОЛОНИИ
  • В резултат на Американската революция, колонизаторите са осигурили контрол над оригиналните 13 колонии на Съединените щати. САЩ преживяха скалист старт, тъй като обединяването и оперирането на много различни колонии се оказа трудно. Въпреки това, с амбиция и решителност младата страна в крайна сметка се утвърди.
  • КУЛТУРА
  • Придобиването на контрол върху 13-те оригинални колонии бе задължително за колонистите, които искаха стабилност за поколенията. Земята беше изобилна и предостави много възможности. Освен това територията се простира до Мисисипи, през река Охайо, предоставяща ключови търговски пътища.
  • Културата в колониите се различава значително. Всяка колония имала различни религии, раси и обичаи. Всяка колония и регион имаше и различни икономически цели: земеделие, дървен материал, риболов или бизнес. Всяка колония има важна функция при първоначалното основаване и поддържане на новите Съединени щати. Тяхната култура ще се събуди около идеята за по-нататъшно разширяване и успех.
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art