Д-р Джекил и Литературния Конфликт на г-н Хайд

Д-р Джекил и Литературния Конфликт на г-н Хайд
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Д-р Джекил и г-н Хайд Литературен конфликт човек срещу човек, човек срещу себе си, човек срещу обществото

Storyboard Text

  • Ман Срещу Ман
  • MAN Срещу САМО
  • МАЙ Срещу ОБЩЕСТВО
  • О Боже! О Боже!
  • Д-р Джекил се страхува от факта, че Хайд се е появил през нощта, без да е необходима лекарството. Той смята, че трябва да избере, така че той потиска Хайд. Когато най-сетне го вдигне и го събуди отново, Хайд се превърна в неконтролируемо чудовище. Той е толкова ядосан, че е задържан толкова дълго, че убива сър Карю, че е приятно. Джекил е ужасен от Хайд и наистина го вижда като отделен обект от себе си.
  • Хенри Джекил е роден в добро състояние, бил добър и уважаван и имал гаранция за почтено и отлично бъдеще. Но това не беше достатъчно за него. Той се стреми към "нередности", които му дават "болезнено чувство на срам". Той се стреми да намери начин да изпита двете страни на своята идентичност, без да навреди на репутацията му, което го води до неетични експерименти, които водят до Хайд.
  • Неетичните експерименти на д-р Джекил го доведоха до прекъсване на връзката му с д-р Ланьон преди много години, защото Ланиън не одобри. Опасният път за неетично експериментиране на Джекил го поставя в противоречие с цялата научна общност. Тези експерименти, след като се превръщат в Хайде, също го поставят в противоречие с приятелите си, които никога не трябва да знаят, че той се противопоставя на границите на викторианската справедливост и репутация, за да изпълни нуждите си от нечестие.
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art