Техните очи Гледаха Божия Литературен Конфликт

Техните очи Гледаха Божия Литературен Конфликт
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Техните очи гледаха Божия литературен конфликт - книгите на зора неле Хърстън

Storyboard Text

  • ХАРАКТЕРИСТИК Срещу ХАРАКТЕР
  • ХАРАКТЕРИСТИКА Срещу САМО
  • ХАРАКТЕР ЗА ОБЩЕСТВО
  • Джани се чувства все по-ожесточена и разтревожена от постоянните забележки на Джоди за възрастта и тялото й. Тя знае, че се чувства съзнателно за собственото си стареещо тяло и я прожектира върху нея, но когато я критикува пред хората в магазина, тя го въздъхва, обиждайки мъжествеността му и сравнявайки тялото му с жена В менопаузата. Той я удря от унижението и от загубеното си чувство за гордост.
  • Малко след като Джани е женена за Лоугън Киликс, тя продължава да чака да бъде щастлива. През целия й живот е разказана, че когато се женят, те се влюбват, затова се омъжи за Логан и чака любовта да започне. След една година Джани осъзнава, че омъжената не създава любов и мечтите й за любов и брак умират. Тя става неспокойна и очакваща нещо повече.
  • Джани се връща в Еatonville и установява, че другите жени в града клюкарстват за нея. Те ревнуват от нейната красота и предполагат, че тя се държи така, сякаш е по-добра, отколкото са. Те си спомнят как е напуснала Eatonville с всичките пари на Джо Старк, и се чудят къде е Чайската торта - човек, много по-млад от Джани. Ревността им облаци способността им да я приемат, така че я острастват. Фехой е единственият човек, който се изправя срещу Джани.
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art