Прихващане в Литературния Конфликт на Ръжта

Прихващане в Литературния Конфликт на Ръжта
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Прихващане в Графичния Организатор на Литературния Конфликт на Ръжта

Storyboard Text

  • ЧОВЕК СРЕЩУ ЧОВЕК
  • ЧОВЕК СРЕЩУ СЕБЕ СИ
  • ЧОВЕК СРЕЩУ ОБЩЕСТВОТО
  • % * ## $ ^ @!
  • Холдън и Страдлатър се натъкват на физическа борба, защото Холдън е разстроен, че Стрилдър е взел Джейн Галъхър на среща. Той смята, че Джейн е прекалено добра за Сдрадлтър и е раздразнен, че Сдралтър няма да му каже какво са направили с тях. Той също така е раздразнен, че Страдър не харесва състава си за бейзболната ръкавица на Али.
  • Холдън си спомня време, когато трябваше да покани Али да излезе и да застреля ББ оръжия с него и Боби Фалън, но вместо това му каза, че е твърде млад. Холдън сега разказва на Али, че понякога отива да вземе мотора си и да се срещне с тях, разкривайки, че има някаква нерешена вина и скръб за смъртта на Али. По-късно, когато умственото му разстройство се влоши, той поиска Али да не го остави да изчезне.
  • Холдън постоянно се интересува от неща, които останалото общество или не иска да мисли, или не се интересува. Например, Холдън е загрижен за това къде патиците от Централен парк отиват през зимата; Той законно се страхува, че няма къде да отидат, подобно на него. Той също е разстроен от неприличността, която той намира в стените на училището на Фийби, защото вижда подобни белези като заплаха за невинността на децата, които ги четат.
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art