Литературен Конфликт в Ямата и Махалото

Литературен Конфликт в Ямата и Махалото
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Пиратът и махалото Литературен конфликт от късния разказ на Едгар Алън По

Storyboard Text

  • MAN Срещу САМО
  • Разказвачът е в конфликт със себе си. Той знае, че е бил признат за виновен и че почти понякога изглежда, че приема наказанието му. Това обаче не го спира да се опитва да изследва тъмницата си или да избяга от махалото и ямата, което предполага, че въпреки действителните човешки реакции на такива ужаси, той също знае, че не заслужава да умре.
  • Мъж Срещу Природата
  • Разказвачът се бори с елементите - измислени от човека, все още извън контрола му - в камерата. Първо, той трябва да разбере как да избяга от махалото. Докато е на борда, пръстите му също са ухапани от плъхове, докато се опитва да ги изтръгне от месото. След като избяга от махалото, той трябва да се опита да се оттегли срещу стените, които го бутат към ямата, която предлага само смърт.
  • МАЙ Срещу ОБЩЕСТВО
  • Разказвачът е в тази зала за мъчения, за да започне, защото е бил признат за виновен по време на испанската инквизиция. Макар да не обяснява защо е признат за виновен, често срещаните причини за виновни присъди по време на испанската инквизиция включват: практикуването на тайна вяра; ерес; Отказ за преобразуване; И политическа опозиция срещу монархията.
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art