Конфликт в Приказката за две Градове

Конфликт в Приказката за две Градове
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Приказка за два Града Литературен Конфликт

Storyboard Text

  • Ман Срещу Ман
  • Мадам Дефард не само търси отмъщение на Чарлз и на неговия чичо и баща; Тя също така иска да се увери, че съпругата и дъщеря му са елиминирани. Тя взима пистолет и отива в квартирата си в Париж, но госпожица Прос е единствената там. Мис Прос държи г-жа. Заредете от отварянето на вратата в къщата, така че госпожа. Defarge я атакува. Когато стигне до роклята си и извади пистолет, госпожица Просс грабне китката си и пистолетът изгасва, убивайки госпожа. Defarge.
  • MAN Срещу САМО
  • Сидни Картон е самотен, нещастен човек, който изглежда е в дълбока депресия за живота си и какво може да е различно. Той има силна прилика с Чарлз Дарнай и често се сравнява с успехите на Чарлз. Той вярва, че Луси може да го направи цяла, но тя не го обича по начина, по който я обича. Той се кълне, че ще направи всичко за нея или за онези, които са скъпи за нея, обещание, което изпълнява, когато жертва живота си за Чарлз.
  • МАЙ Срещу ОБЩЕСТВО
  • Преди много години Дарнай бе отведен от баща си от майка си заради жестокостите, извършени от баща и чичо му. Той гледа на фамилията си като източник на срам и той се отказва от него и от наследството си към чичо си по-късно. Въпреки това, той все още е член на аристокрацията в очите на французите, и няма място за него да се завърне, когато се върне, за да се опита да спаси Габел. Докато е приет в Англия, престъпленията на семейството му не могат да бъдат простени във Франция.
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art