Перспективи на Търговията със Слуги

Перспективи на Търговията със Слуги
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Слаб Търговски Перспективи

Storyboard Text

  • "Майка ми и аз бяхме разделени, когато бях малко дете, преди да я позная като майка ми. В района на Мериленд, от който бях избягал, обичам да споделям деца от майките им от най-ранна възраст Често, преди детето да е навършило дванадесетия месец, майка му е взета от него и е наета в някаква ферма на значително разстояние, а детето е поставено под грижите на стара жена, твърде стара за работа на полето.
  • Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll
  • "Майсторът обаче не беше хубав роб, който изискваше необикновена варварност от страна на надзирател, за да го повлияе.Той беше жесток мъж, закоравен от дълъг живот на робство.Понякога би изглеждал много удоволствие в размахването Роб. Често бях събуден в зората на деня с най-сърцераздирателните викове на собствената си леля.
  • "Много скоро след като отидох да живея с г-н и госпожа Аулд, тя много любезно започна да ме научи на А, Б, В. След като научих това, тя ми помогна да се науча да пиша думи от три или четири писма. Точно в този момент на моя прогрес г-н Олд разбра какво става, и веднага забранява на г-жа Олд да ми инструктира още повече, като й казва, че освен това е незаконно и несигурно да преподава Роб да чете. "
  • Дъглас, Фредерик. Разказ за живота на Фредерик Дъглас, американски роб. Кеймбридж, Масачузетс: Belknap, 1960. Печат.
  • "Искрено и искрено се надявам, че тази малка книга може да направи нещо, за да хвърли светлина върху американската робска система и да ускори радостния ден на освобождение на милионите мои братя в облигации - разчитайки силно на силата на истината, любовта и справедливостта, За успех в моите скромни усилия и тържествено обещавам отново на свещената кауза, се абонирам за себе си. "
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art