Изображения в Гроздето на Гнева

Изображения в Гроздето на Гнева
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

"Гроздето на гнева" книга за снимки на прах купа

Storyboard Text

  • "Повърхността на земята се смачка, тънка твърда кора и когато небето блестеше, земята стана бледа, розова в червената страна и бяла в сивата страна.
  • - Тракторите дойдоха по пътищата и в полетата, велики пътеки се движеха като насекоми, имаха невероятната сила на насекомите.
  • - И културите се промениха. Плодови дръвчета заемат мястото на зърнени полета и зеленчуци, за да се хранят по света, разстилани на дъното: маруля, карфиол, артишок, картофи - накълцани култури. Човек може да стои да използва коса, плуг, вилка; Но той трябва да пълзи като бъг между редиците на марулята, да наведе гърба си и да дръпне дългата си торбичка между памучните редове, а той трябва да падне на колене като караница в кръпка от карфиол.
  • "Премествуващите, търсещи хора сега бяха мигранти. Тези семейства, които живееха на малко парче земя и живеели и умряли на четиридесет декара, които бяха изяли или гладували от продукцията от четиридесет декара, сега цял Запад трябваше да потъне в ... Зад тях щяха да идват повече.
  • "И през цялото време плодовете набъбват и цветята се разпадат в дълги клъстери на лозята. И в растежната година топлината расте и листата се тъмнозелени. "
  • "Над планинските върхове и над долините сивите облаци се вмъкваха от океана. Вятърът тихо и тихо се издухваше във въздуха и той се блъскаше в четката, а в горите се рееше.

Image Attributions

More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art