TOAFK - Литературен конфликт в "Свещ във вятъра"

TOAFK - Литературен конфликт в "Свещ във вятъра"
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Свещта на Вятъра Литературен Конфликт Кралят на Веднъж и Бъдеще от Т. Б.

Storyboard Text

  • Ман Срещу Ман
  • 
  • MAN Срещу САМО
  • МАЙ Срещу ОБЩЕСТВО
  • Мордред мрази Артър, защото смята, че се е опитал да го убие като дете. Той се кълне, че трябва да си отмъсти, като разкъса най-близкия кръг на Артър и публично разобличи аферата на Ланселот и Гуенвер. Според гражданския кодекс на законите на Артър тяхната дейност е измяна и той ще трябва да ги изпълни и двете.
  • Тъй като Артур стои в палатката си в последните няколко глави, съпругата му е затворник, най-добрият му приятел в изгнание, синът му се опитва да го убие, а кръглата му маса се разпръсва, той осъзнава, че не е могъл да спре тези нещастия. Той смята, че неговата нова система се е провалила и се чуди дали войната винаги ще бъде неизбежна. Той се грижи да предаде идеите си на Томас Малори с надеждата, че мантраът му "Може би само за дясно" ще бъде предаден на бъдещите поколения.
  • Докато Артър осъзнава какво са направили Гуенвер и Ланселот с него, това е измяна, той обича и двамата и не иска да извърши наказание; Обаче, като крал, той е обвързан от правилата, които е създал за своето общество, за да го направи. Гуенвър е осъден да бъде изгорен на кол, а Артур тайно се надява, че Ланселот ще язди, за да я спаси в последния момент.
More Storyboards By bg-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art