Бегалка чин 4

Бегалка чин 4

Storyboard Text

 • 1. Оф, Велика, зашто уште плачаш? И јас не можам да бидам на свадбата и да играм.
 • 3. Ама не можеше да омажи со тој Досе. Арно се направи..
 • 2. Како да не плачам? Не можам да бидам во свадбата на мојата ќерка. Мајчиното срце многу се грижи за децата а што направи таа?
 • 1. Ленче е многу арно а ти си ѓавол и имаш срце од камен. Не се грижиш за Ленче бидејќи ако ја сакаше, ќе ја дозволи да се омажи со Бошко. Ама заради твоето лошо срце, не сакаш да бидеш познат како таткото на некој сиромав како Бошко. Ја слушам Ленче колку е среќна и заигра со Бошко.
 • 2. Ајде стави памук во ушите да не ја слушнеш свадбата. Ленче е како ѓавол, не како ангелче божје! Не ќе простувам Ленче и нејќам да ја слушам неговата свадба!
 • 1. Трајко, жив ли си? Дали ич се грижиш? Слушаш ли дека тие пеат песна за тебе и те потсмеваат?
 • 2. Нејќам да знам што пеат! Нека пеат што сакаат. Ајде доста! Остави ме.
 • 1. Ајде аџија, да се простиме и ти да ја простиш Ленче. Таа е многу тажна и плаче бидејќи нејзиното татко ја одбива.
 • 2. Ајде, дали дојде да ме учиш нешто пак?! Јас немам ќерка!
 • 1. Знам, Трајко. Ленче е како Јуриет. Се омажи со некој што нејзините родители не сакаат..не беше послушна...Но султанот ќе дојде еден ден и ќе го запре сето ова.
 • 2. Епа Екрем, тоа не е важно бидејќи султанот нема да дојде денес и не ќе ми помага со мојот проблем денес.
 • 2. Ај не гледај, доволно со тие зборови… тргни се.. Не ќе се венче! Ајде умри куче!
 • 1. Свадбата помине! Види колку милна е Ленче..Солзи паѓаат на фустанот. Не можеме да бидеме таму да ја видеме и поздравиме и ние сме нејзини родители.
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family