Af Plymouth Plantation Themes

Af Plymouth Plantation Themes
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford Of Plymouth Plantation Themes

Storyboard Text

  • BETYDNINGEN AF ​​TRO
  • EKSEMPEL
  • STYRKEN AF ​​ET FORENET SAMFUND
  • Bradford og de andre puritaner var fast troende på forsiden, eller Guds hånd styrede alle ting. Da en særlig uhyggelig skibsman blev banket overbord i en storm på deres Mayflower-rejse, skrev Bradford, at det var på grund af Guds vilje. Pilgrims tro er altid midt i Bradfords skrivning, og i modsætning til nogle af hans kolleger, der skrev på det tidspunkt, krediterede han hele koloniens succeser til den styrke, Gud gav pilgrimerne i deres bestræbelser snarere end sig selv.
  • Bradford skriver om den første vinter, da pilgrimerne led meget. Han nævner 6 eller 7 "lydpersoner", som gjorde alt for de syge og svage. De gjorde det hele "villigt og muntert uden at være modbydeligt i det mindste og viste her deres sande kærlighed til deres venner og brødre ..." Dette er følelsen af ​​et forenet samfund, som Bradford fremhæver i hele sin fortælling, et samfund, der blev forenet Ikke kun i uro, men i deres tro og som følge heraf overlevede de.
  • UDHOLDENHED
  • BELØNNINGER AF HÅRDT ARBEJDE
  • På trods af den hårde vinter, skirmishes med Pequot, sygdomme og kampe om at bygge i en ny verden langt væk fra Europa, overlevede pilgrimerne og begyndte at blomstre. Dette skyldes deres vilje til at fortsætte på trods af de forhindringer, de stødte på. En del af dette skyldes også, at de vidste, at der ikke var plads til dem i England eller i Holland længere. Med ingen steder at gå, hjælper pilgrimernes udholdenhed dem med at overleve og stadig beholder deres tro.
  • På grund af pilgrimernes udholdenhed skriver Bradford om mange belønninger: de etablerer en fredsaftale med Nauset-stammerne, der leverer afgørende hjælp og råvarer til bosætterne; Etablering af Massachusetts Bay Colony; Harvard University er grundlagt; New England Confederation er dannet; Bosættere er fri til at øve deres religion som de ønsker. Alle disse ting kommer som et resultat af bosætternes hårde arbejde, udholdenhed og almindelig tro på Gud.
More Storyboards By da-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art