Historien om Holocaust - Ofre for Holocaust: Primo Levy

Historien om Holocaust - Ofre for Holocaust: Primo Levy
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Historien om Holocaust - Ofre for Holocaust: Primo Levy - Livet i koncentrationslejre

Storyboard Text

  • Levi, Primo. Overlevelse i Auschwitz. Sl: Collier Macmillan, 1986. Udskriv.
  • "Jeg blev fanget af den fascistiske militær den 13. december 1943. Jeg var fireogtyve, med lille visdom, ingen erfaring og en bestemt tendens - opmuntret af separationslivet, der blev tvunget på mig i de sidste fire år af racemæssige love - - at leve i en urealistisk verden, en verden beboet af civiliserede kartesiske fantomer ved oprigtige mandlige og blodløse kvindelige venskaber. Jeg dyrkede en moderat og abstrakt oprørssynd.
  • "På det tidspunkt, hvor jeg ankom, var der i slutningen af ​​januar 1944 omkring hundrede og halvtreds italienske jøder i lejren, men inden for få uger steg deres antal til over seks hundrede. For det meste bestod de Af hele familier, der blev fanget af fascisterne eller nazisterne gennem deres uhensigtsmæssighed eller efter hemmelige beskyldninger. Et par havde givet sig op spontant, reduceret til desperation af vagabondlivet, eller fordi de manglede midler til at overleve eller for at undgå adskillelse fra en fanget relation , Eller endda - absurd - "at være i overensstemmelse med loven." Der var også omkring hundrede jugoslaviske militærinteresser og et par andre udlændinge, der var politisk mistænkte. "
  • "På mindre end ti minutter var alle de passive mænd blevet samlet sammen i en gruppe. Hvad der skete med de andre, til kvinderne, til børnene, til de gamle mænd, kunne vi ikke etablere hverken siden eller senere: natten slugte dem op , Rent og simpelt. ... vi kender vor konvoj ikke mere end halvoghalvfems mænd og niogtyve kvinder trådte ind i de respektive lejre Monowitz-Buna og Birkenau, og det for alle de andre, mere end fem hundrede i antal , Ikke en levede to dage senere... Og det senere blev den enklere metode ofte vedtaget af blot at åbne begge døre på vognen uden advarsel eller instruktioner til de nye ankomster. De, der tilfældigt klatrede ned på den ene side af Konvoj kom ind i lejren, de andre gik til gaskammeret. "
  • Dawn kom over os som en forræder; Det syntes som om den nye sol steg som en allieret af vores fjender for at hjælpe med i vores ødelæggelse. "
  • "Selv på dette sted kan man overleve, og derfor må man overleve, for at fortælle historien, at vidne; Og for at overleve må vi tvinge os til at redde i det mindste skeletet, stilladserne, civilisationsformen. Vi er slaver, berøvet enhver ret, udsat for enhver fornærmelse, fordømt til en bestemt død, men vi har stadig en magt, og vi skal forsvare det med al vores styrke, for det er det sidste - magten til at nægte vores samtykke. "
More Storyboards By da-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art