Historia Holokaustin - Holokaustin Uhrien: Primo Levy

Historia Holokaustin - Holokaustin Uhrien: Primo Levy
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Historia holokaustin - holokaustin uhrien: Primo Levy - Elämä keskitysleireillä

Storyboard Text

  • Levi Primo. Survival Auschwitzissa. SL: Collier Macmillan, 1986. Tulosta.
  • "Olin vangiksi fasistisen Militia 13. joulukuuta 1943. Olin kaksikymmentäneljä, joilla on vain vähän viisautta, ei ole kokemusta ja päätti taipumus - rohkaisevana elämä segregaation pakotti minua edelliseltä neljäksi vuodeksi kerrallaan rotuun lait - - elää epärealistinen maailmassa oman, maailma asuttavat sivistynyt karteesinen fantomit, vilpitön mies ja veretön naisten ystävyyssuhteita. en viljeltyjen maltillinen ja abstraktissa mielessä kapinan."
  • "Tällä hetkellä minun saapumista, eli lopussa tammikuun 1944 oli noin sataviisikymmentä Italian juutalaisia ​​leirissä, mutta muutaman viikon niiden määrä nousi yli kuusisataa. Suurimmaksi osaksi ne koostuivat kokonaisten perheiden vangiksi fasistit tai natsit kautta varomattomuudesta tai seuraavan salaisen syytöksiä. muutama oli antanut itsensä spontaanisti, alennetaan epätoivoa kuljeksivat elämää, tai koska heillä ei ollut keinoja selviytyä tai välttää erottaminen otetusta suhde tai jopa - mielettömän - 'olevan lainsäädännön mukaisesti'. oli myös noin sata Jugoslavian sotilaallinen internoiduille ja muutamia muita ulkomaalaisia, jotka olivat poliittisesti epäillä."
  • "Alle kymmenessä minuutissa kaikki kunnossa miehet oli kerätty yhdessä ryhmässä. Mitä tapahtui muille, naisille, lapsille, että vanhat miehet, voimme luoda ei sitten eikä myöhemminkään: yö nielaisi heidät , yksinkertaisesti. ... me tiedämme, että meidän saattue ei yli yhdeksänkymmentä-kuusi miestä ja kaksikymmentä-yhdeksän naista tuli leireille on Monowitz-Bunan ja Birkenaun, ja että kaikkien muiden, yli viisisataa määrä , ei yksi asui kaksi päivää myöhemmin. ... ja että myöhemmin yksinkertaisempaa oli usein hyväksyttiin pelkän avautuminen niin ovet vaunun ilman varoitusta tai ohjeita tulokkaista. Ne, jotka sattumalta kiipesi alas toiselle puolelle saattue tuli leiriin, toiset menivät kaasukammioon."
  • ”Dawn tuli meitä kuin kavaltaja; se tuntui kuin uusi aurinko nousi liittolaisena vihollistemme auttamaan meidän tuhoa.”
  • ”Vaikka tässä paikassa voi selvitä, ja siksi täytyy haluavat selviytyä, kertoa tarinan, todistamaan; ja että hengissä meidän täytyy pakottaa itseämme säästää ainakin luuranko, rakennustelineet, muoto sivistyksen. Olemme orjia, riistää täysi oikeus, altistuvat jokainen loukkaus, tuomittu varmaan kuolemaan, mutta silti olla yksi voima, ja meidän on puolustettava sitä kaikin voimin, sillä se on viimeinen - mahdollisuus evätä Microsoftin suostumuksella.”
More Storyboards By fi-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art