Minecraft Student Esimerkki

Minecraft Student Esimerkki
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Minecraft Student Esimerkki käyttäen Storyboard That

Storyboard Text

 • Metsässä oli tontin ja että tontti oli talossa. Tuohon taloon kuului kaikkein overconfident mies maailmassa, jonka nimi oli punainen. Hän tekisi mitään helposti ja pian hän kuvitteli voivansa tehdä mitään. Tee minulle kauppa myydä minun tavaroita, hakea miekkani se linnan pihalla, mitä pyydät häntä hän tekee sen. Sitten eräänä päivänä kuningas tuli maahan ja seisoi kylän keskustassa ja huusi ”Tyttäreni häät on 2 viikkoa. Tarvitsen rakennetun katedraalin, joka on niin ihana kuin hän on häihinsä, jotka vapaaehtoisesti?”Harvat esiin vastauksena mutta Red huusi ne kaikki alas ja hyppäsi ylös ja alas.
 • Lopulta kuningas antoi hänelle vastuuta ja hän käveli antaa pussillisen kultaa ja sanoi ”Oletko varma, että voit tehdä tämän kahden viikkoa? Sinun on parempi epäonnistua minua”Red vastasi:’Joo varma mitä’, sormitus läpi kultaa. Kuningas ei tunnu niin varma joten hän kysyi ”Tarvitsetko apua?” Red sanoi ”Ei minä saan sen tehdä ilman apua vain minä ja ystäväni” Hän jatkoi ja siitä, kuinka hän voisi tehdä sen niin kuningas toivotti hänelle hätiköityjä onnea ja käveli pois.
 • Hän tuli kotiin ja kertoi hänen ystävänsä, he kokivat sen hullu ja että hän tarvitsee nukkua, mutta hän lupasi heille hyvää palkintoja. Lupaus hän ei ehkä pysty pitämään. Joten hän löysi paikan, valtava paikka laittaa se oli todella outoa kaveri siellä, mutta kun hän meni kysymään, jos se oli kunnossa rakentaa täällä miehen katosi. Sitten hän tunsi curling tunne vatsaansa. ”Okei aion mennä ulos ja anna nähdä meillä pitäisi olla karjaa tänne ja tehkäämme se näyttää aika ja laittaa kukkia edessä.
 • Mukava kivi polku ja suihkulähde edessä sekä ehkä joitakin muita asioita.”Hänen ystävänsä oli oppinut olemaan kysyä häneltä, mutta yritti häntä silti. ”Hei, eikö sinun etsiä todellinen tuomiokirkon rakentaa” Mutta Red näyttivät ja sanoi ”älä kiirehdi suuri mieli”
 • 2 päivää mitään tuomiokirkon 3 päivää ilman katedraalin lopulta 5 päivä hän alkaa ajatella malleja. Hän istuu kaikkialla ajattelu ja ajattelu suuri katedraalien ja miltä ne näyttävät, mitä he valmistettu mitä yhteistä heillä on, mutta voi vain ajatella yksi malli, joten hän päättää rakentaa. Se hänen ystävänsä eivät usko kovin hyvin sitä. Kivenhakkaajat töitä ja puun työntekijöiden ja kaivosmiesten työskentelevät yötä päivää 2 päivää. Katedraali Rakennus on puolivälissä tehty ja näyttää kauhea hän ei edes loppuun loppuun mennessä viikolla. Ja sitten kuningas tulee. Hän menee ja näkee sen hirvittävän rakennettu kiven valinta näyttää kauhea ja ulkoasua on kauhistuttava.
 • ”Herrani”, sanoi vuokranantaja tulipunaiseksi ja hengästynyt hämmennystä ja käynnissä ”Sinun täytyy nähdä, mitä Punainen ja muut ovat tehneet ne ... hyvin he ...”. ”Sammuta se” kuningas sanoi harmitti ”Menen katsomaan itseäni”. Kuningas sanoi uteliaana, mitä hän on tehnyt tällä kertaa Ihmettelen, hän ajatteli unknowing yllätys eteenpäin. Valmentaja jo tiesi missä hän halusi mennä tien kesti jonkin aikaa, mutta ja oli hieman kuoppainen päässä vetämällä materiaalia. Sitten hän pyöristetty mäkeä ja äärimmäisen yllätys ja huusi ja moitti Punainen uhkia ja sylki häntä sitten vasemmalle.
 • Hän huutaa ja uhkaa kaikissa eri tavoin ”Se ei ole valmis olet ollut 7 päivää tehdä tämä ja tämä kamala rakentaa on mitä keksiä se on pieni kaari on pieni ei ole hyvä viimeistely oh Otan sinulle, ystävillesi ja te perheen kaikki hirtettiin disrespecting minulle ja perheelleni. Sinulla on yksi mahdollisuus, yksi viikko, ja jos se ei ole tehnyt oman rangaistus on jo sanottu”
 • Kuningas käveli pois vihaa ja vihaa hänen ystävänsä katsoi häntä ja sitten voittaa hänet toistamalla ”Olet tuomittu meille aiot maksaa Jumala armoa teitä” Red lopulta irtoaa ja juoksee metsään istuu Done likainen loki ja itkee ja itkee non stop. Kunnes hupullinen mies tulee ja riisuu hupun Red huutaa ”et voi auttaa vanhus kukaan voi minulle perhe ja ystävät ovat tuomittuja.”
 • ”Kun tällainen asenne Joo olet kuolee ja jos olet vain aio huutaa ja ajatella et tarvitse apua sitten minä vain olla matkalla” Mies laski takaisin hänen viittansa ja käveli pois. Punainen tuijotti häntä tietäen hänen kasvonsa oli tuttu, mutta ei tiedä mistä. Tämä vaivasi häntä ja mietti, mitä nuo sanat hän sanoi tarkoitti, varmasti hän ei ollut niin paha vai oliko hän ja hän huomasi katsomalla menneisyyteen ja kaikki, mitä hän oli tehnyt, miten itserakas ja yli luottavainen hän oli ollut, mutta tiedän, että hän oli laskenut voitti ja hän ei voinut tehdä mitään pelastaa elämänsä kirjaimellisesti ellei hän ajatteli ja hän juoksi takaisin kylään tietoinen siitä, mitä oli tapahtumassa hänelle, jos hän meni ja ajattelin hänen vastauksensa nopeasti.
 • Jake seisoivat he olisivat pelottaa hänet pois niin paljon, hän teki vääriä asioita, mutta ne kaikki olivat aina olleet ystäviä vuodesta ... no ... ikuisesti. Häntä ja ne kaikki olivat tiedossa, viljellä ja asuneet yhdessä pidempään kuin hän pystyy muistamaan. Hän ei voinut vain hylätä tällainen läheinen ystävä, vaikka hän oli juuri tuomittu ja tappoi heidät hän antoi rohkaisu kaikille muille ja heillä kaikilla oli sympatiaa häntä ja toivoi hän heille anteeksi toisen hän tuli takaisin.
 • Ja rukoili, että hän ja jumala heille anteeksi. Sekä armahda Red viettää kaikki hänen budjetin. He olivat alkaneet repiä alas tuomiokirkon kun Red tuli sprinting ja melkein törmäsi Jake. Silloin ajatus iski häntä ja Red täsmälleen samaan aikaan repiä alas tuomiokirkon ja rakentaa sen nopeasti.
 • ”Ok Minulla on idea kirkon ja voimme saada se tehdään viikossa” Red vaati ”minulla on idea purkaa tämä Tehdään ramppi ja rullaa ison kiven alas sitä.” ”Nice ajattelu ok, mutta minun ajatus ei ole edes puoli leivotaan tarvitsen ... apua”’Vau, hän sanoi sanan sana help’’Joo hiljaa, joka tapauksessa siellä on kaveri ja hän väittää, että hän voi auttaa minua, meitä tarkoitan.’
 • ”Hyvä Mistä löydämme hänet” ”Metsässä” ”nimenomaan” ”En tiedä” Great viisain henkilö täällä ei tiedä, mistä löytää apua, se on aivan loistava. Punainen ja hänen vihollisia vaeltaa metsään löytää hänen seisovan ovella. Hän tietää aina, mistä löytää niitä. Punainen lähettää Jake ja joukko muita löytämään että lohkare he tarvitsevat. Hän pysyy ja ohjaa miehen talonsa.
 • Lopuksi suunnitelmat tuli ulos ja hän teki mall tarpeeksi, jotta he voisivat lopettaa sen noin viikon ehkä päivässä säästää ja tarkista rakentaa. Hän antoi heille näytteitä oikeanlaista puuta kiveä ja lasimaalauksia. Sitten he hajanaista ja ottivat kukin näyte Mason woodworker tai lasista värjäyslaitteella. Ja pyysi niitä viimeisen hyväksi.
 • En tiedä”Great viisain henkilö täällä ei tiedä, mistä löytää apua, se on aivan loistava. Punainen ja hänen vihollisia vaeltaa metsään löytää hänen seisovan ovella. Hän tietää aina, mistä löytää niitä. Punainen lähettää Jake ja joukko muita löytämään että lohkare he tarvitsevat. Hän pysyy ja ohjaa miehen talonsa.
 • He saivat takaisin ja heti alkoi rakentaminen. Heillä oli se suunniteltu ulos yli 4 päivää ja se oli helppoa tarkka suuntiin, että vanhus antoi heille. Punainen oli vannonut, että hän ja kaikki hänen ystävänsä tekivät liikaa, mutta he eivät voineet laittaa palaset yhteen selvittää mystisen miehen. Kiven ja muoto oli sileä ja täydellinen katedraali. Punainen oppinut kiinnittämään huomiota ja hyväksyä se, että hän tarvitsee apua muilta. Koska muut rahoista käytettiin koristeet mies antoi heille rahaa ja käski heitä käyttämään omaa sekä kuningas maksava heille.
 • ”Ok sinun katedraali oli ihan väärin kivi oli väärä koko oli pieni ja yleinen muoto on oltava rajat.”, Mies sanoi ”Sekä sinun täytyy oppia kiinnittämään huomiota ja olla niin varmoja et menetät jossain vaiheessa olla iloinen olen kulkenut tänne ja pysäytti nähdä ja auttaa. Joku ei aina tule tehdä sinulle.”. Hän jatkoi ja lyömällä Red pari kertaa ei kiinnitä riittävästi huomiota.
 • Mies söi ja puhutteli heitä kuin muita henkilöitä. Suuntiin hän antoi oli helppo seurata ja suoraan asiaan, mutta hän oli kaukana vanhojen tekevän sitä itse, hän sanoisi, vaikka hän näytti niin vanha kuin kuningas. He kysyivät häneltä enää ja tekivät niin kuin ne olivat kaikki kerrottu.
 • Viimeinen päivä rakennuksen vihdoin tuli ja viimeisenä lohko asetettiin ja Red kiipesi alas puolella grand tuomiokirkon hän katsoi ylös hänen hämmästyttävä luominen ja koriste lasia ja kaikki hänen täytyi tehdä nyt oli levätä ja odottaa kuningas tule katsomaan hämmästyttävä katedraali hän ja hänen ystävänsä olivat rakentaneet. Viimeisen silauksen oli mahtava ja teki koko juttu kääritty ja siistiä kaikki hän. Nyt hän voi vain rentoutua. Hänen kipeä sormia rauhoitti kun hän istahti samaan jaloillaan.
 • Hän tunsi hän kiittää miestä, mutta ei tiedä miten ilman hänen nimensä. Kuningas vihdoin tuli ja hänen kasvonsa kääntyi tulipunainen Hän näytti yllättyneeltä, että Red yhteinen kyläläinen ja maaorja voisi vetää tämän pois vain 3 päivää tyttärensä olivat Jeesuksen kanssa ja näytti ole niin yllättynyt sillä hän ei ollut nähnyt sitä vasta nyt. Kuningas oli väärässä ja hän kiitti Red antamalla tonnia enemmän kultaa ja koko paikka maan hänelle.
 • Prinsessan avioliitto oli ylimääräinen ja kaikki koristeet sisällä Punaisen oli rauhoittaa kaikki alas viimeisen lopullinen temppu auringonlaskun. Kun se tuli aurinko esitetyn ikkunan läpi upeasti ja teki matto ulos avulla lasin (peilien) näyttää hehkuvan jalkakäytävän upea glitteriä ja kimmeltää. Tahraton uusine ilme se sokaista kaikki, jotka tulivat ja jäi nähdä sen. Punainen näki miehen huipulla mäen hänen isompi talo. Ja lopuksi muistaa hänen nimensä. ”Kiitos, kiitos Herobrine.”. Sillä loppuelämänsä hän teki monia kirjoja katedraalit ja taistelu läpi, niiden muoto ja kuviot mukana niiden sisällä.
More Storyboards By fi-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art