Plymouth Plantation Themes

Plymouth Plantation Themes
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford Plymouth Plantation Themes

Storyboard Text

  • USKON TÄRKEYTTÄ
  • ESIMERKKI
  • VAHVUUS UNITED COMMUNITY
  • Bradford ja muut Puritans olivat vakuuttuneesti Providence, tai Jumalan käsi ohjaa kaiken. Kun erityisen ikäviä Shipman lyötiin yli laidan myrskyssä niiden Mayflower matkaa, Bradford kirjoitti, että se johtui Jumalan tahto. Pyhiinvaeltajien usko on aina keskellä Bradford kirjoituksen, ja toisin kuin jotkut hänen kollegansa, jotka olivat kirjallisesti tuolloin hän hyvitetään kaikki yhdyskunnan onnistumisia lujuuteen Jumala antoi pyhiinvaeltajat niiden pyrkiessä, eikä itse.
  • Bradford uutisoi ensimmäisenä talvena, kun pyhiinvaeltajat kärsi suuresti. Hän mainitsee 6 tai 7 ”ääni henkilöt” teki kaiken sairaiden ja sairaiden. He tekivät sen kaiken ”vapaaehtoisesti ja iloisesti ilman vastahakoinen vähiten, osoittaa tässä todellisen rakkauden luokse heidän ystävänsä ja veljensä ...” Tämä on tunne yhdistyneen yhteisö, joka Bradford korostaa koko hänen kerronta, yhteisö, joka yhdisti paitsi myllerryksessä, mutta uskossaan, ja sen seurauksena he selvisivät.
  • SINNIKKYYS
  • PALKINTOJA KOVAA TYÖTÄ
  • Huolimatta ankara talvi, kahakoita kanssa Pequot, sairauksia, ja kamppailut rakentaa uuden maailman kaukana Euroopasta, pyhiinvaeltajat henkiin ja alkoi kukoistaa. Tämä johtuu tahtonsa taukoamatta huolimatta esteistä törmättiin. Osa tästä johtuu myös, että he tiesivät ei ollut paikka niille Englannissa tai Hollannissa enää. Kanssa missään muualla mennä, pyhiinvaeltajien sitkeyttä auttaa heitä selviytymään ja silti pitää uskonsa.
  • Koska pyhiinvaeltajat sitkeyttä, Bradford kirjoittaa monia palkintoja: ne perustavat rauhansopimuksen Nauset heimojen jotka tarjoavat tärkeitä apua ja hyödykkeiden uudisasukkaat; perustaminen Massachusetts Bay Colony; Harvard University perustuu; New England liitto muodostuu; uudisasukkaat voivat vapaasti harjoittaa uskontoaan haluamallaan tavalla. Kaikki nämä asiat tulevat seurauksena siirtokuntalaisten kovaa työtä, sitkeyttä, ja yhteinen usko Jumalaan.
More Storyboards By fi-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art