Dijagram Polja Suncokreta

Dijagram Polja Suncokreta
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • IZLAGANJE
  • VRHUNAC
  • REZOLUCIJA
  • Šimun i njegovi prijatelji, Arthur i Josek, zatvoreni su u nacističkom logoru. Očistili su medicinski otpad u pretvorenoj vojnoj bolnici za ranjene njemačke vojnike. Jednog dana na putu za posao, Simon je zaustavljen od strane medicinske sestre i odveden u krevet umirućeg 21-godišnjeg nacističkog vojnika.
  • Zbunjen je zašto je on tamo, Simon pita Karl što želi s Židovima. Karl nastavlja ispričati mu priču o zločinima koje je počinio tijekom svog vremena služenja kao SS vojnika. On priča priču o tome kako je zapalio zgradu s više od 200 židovskih obitelji i zatim ih pucao dok su pokušavali skočiti iz prozora kako bi izbjegli plamen.
  • Nakon što je Simonu rekao što je učinio, Karl nastavlja tražiti Simonov oprost. Karl je smatrao da jedini način da umre u miru jest očistiti njegovu svijest i tražiti oprost od židovske osobe. Međutim, Simon napušta sobu bez da mu odgovara. Te noći Simon razgovara o moralnom pitanju s prijateljima u njegovoj vojarni. Sljedećeg dana, kad se vrati, Karl je mrtav.
More Storyboards By hr-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art