Hatchet Sekvenciranje priče

Hatchet Sekvenciranje priče
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Planovi lekcije hatcheta - sekvenciranje U literaturi, čitatelji moraju shvatiti da slijed događaja može igrati vrlo važnu ulogu u tome može li netko slijediti zaplet. Postoje različite načine prikazivanja sekvencioniranja. U Hatchetu se može odlučiti pokazati avionsku nesreću, Brian se brine o njegovim ozljedama, a potom i njegovu spašavanju. U ovom primjeru pokazujemo kako Brian odlazi od gladi, bez da jede, da nauče krmu i lovu za njegov opstanak. Bilo da se studenti odlučuju pokazati veliku sliku ili uži pogled, važno je pokazati kako je red u pisanom obliku važan. Bez pravilnog sekvenciranja, parcele zapravo ne dolaze zajedno. Studenti bi trebali razmišljati o nizu događaja s vidljivom vezom i stvoriti ploču scenarija koja pokazuje nešto što se događa u nizu.

Storyboard Text

  • Brian nema hrane i užasnut će što će gladovati nakon što je preživio nesreću. Nađe neke jajašca kornjače i odluči ih jesti, iako nema požara.
  • Zatim shvati da može krmiti bobice. Nalazi maline i neke druge plodine koje opisuje kao "crijevo trešanja", koje su užasne okus i mučenje trbuha. Shvaća da on nije jedini koji se hrani kada vidi veliki medvjed.
  • Na kraju, Brian može početi loviti i ribolov kada napravi koplje, luk i strijelu. Polako se uči kako se hraniti.
More Storyboards By hr-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art