Slike u Grobu Gnjeva

Slike u Grobu Gnjeva
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Grape of Wrath knjiga o slikama prašine

Storyboard Text

  • "Površina Zemlje bila je hrskavica, tanka tvrda kora, a kad je nebo postalo blijedo, zemlja je postala blijeda, ružičasta u crvenoj zemlji i bijela u sivoj zemlji."
  • "Traktori su došli preko cesta i na polja, veliki puzavci koji se kreću poput insekata, imaju nevjerojatnu snagu insekata."
  • "I usjevi su se promijenili. Voćke su zauzele mjesto polja žita i povrće za hranjenje svijetom rasprostranjenim na dnu: zelena salata, cvjetača, artičoke, krumpir - usjevi. Čovjek može stajati da koristi kosu, oru, čašicu; Ali on mora puzati poput kukca između redova salate, mora se saviti leđima i povući dugu torbu između pamučnih redova, on mora ići na koljena poput pokajnika preko cvjetača cvjetače. "
  • "Ljudi koji su se kreću i tražeći su bili migranti. One obitelji koje su živjele na malom komadu zemlje, koje su živjele i umrle na četrdeset hektara, koje su pojele ili izgladnjelo na proizvodima od četrdeset hektara, sada su cijeli Zapad probili ... Iza njih su dolazili više.
  • "I cijelo vrijeme plod plusa i cvjetovi izbijaju u dugim grozdovima na vina. I u rastućoj godini toplina raste i listovi postaju tamnozeleni. "
  • "Na visokoj obali planina i nad dolinama sivi oblaci marširali su iz oceana. Vjetar je puhao žestoko i tiho, visoko u zraku, i kleknuo je u četku, a to je brujalo u šumama. "

Image Attributions

More Storyboards By hr-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art