Sukob u Priči o dva Grada

Sukob u Priči o dva Grada
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Priča o dva Grada Književnog Sukoba

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • Madame Defarge ne traži samo osvetu na Charlesu, njegovu stricu i ocu; Ona također želi pobrinuti se da se njegova supruga i kći eliminiraju. Uzme pištolj i odlazi u njihov smještaj u Parizu, ali gospođica Pross je jedina tamo. Gđica Pross drži gđicu. Odbacivanje od otvaranja vrata u kući, tako da mama. Defarge ju napada. Kad uđe u njezinu haljinu i izvadi pištolj, gospođica Pross zahvati zapešće i pištolj odlazi, ubivši mame. Defarge.
  • MAN vs SAMO
  • Sydney Carton je usamljeni, nesretni čovjek koji izgleda kao da je u dubokoj depresiji o svom životu i što bi moglo biti drugačije. Ima snažnu sličnost s Charlesom Darnayom, a često se nerado uspoređuje s Charlesovim uspjesima. Vjeruje da bi ga Lucie mogla učiniti cjelovitom, ali ga ne voli kako je voli. Kunem se da će učiniti sve za nju ili za one koji su joj dragi, obećanje koje ispunjava kad žrtvuje svoj život za Charlesa.
  • MAN vs DRUŠTVO
  • Darnay je od majke oduzeo od svog oca mnogo godina prije zbog zlodjela koje je počinio njegov otac i stric. On vidi svoj obiteljski naziv kao izvor srama, a on se odrekao i njegovo nasljeđe njegovu ujaku. Međutim, još uvijek je član aristokracije u očima francuskih seljaka i nema mjesta za povratak kad se vrati da bi spasio Gabella. Dok je prihvaćen u Engleskoj, zločini njegove obitelji ne mogu se oprostiti u Francuskoj.
More Storyboards By hr-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art