Sukob u Stvarima Koje su Nosili

Sukob u Stvarima Koje su Nosili
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Stvari Koje su Nosile Književni Sukob Tim O'Brien

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SAMO
  • MAN vs DRUŠTVO
  • Lee Strunk ukrao je Dave Jensenov džepni nož i u nju se upliću. Jensen naposljetku nadjačava Strunk i snažno ga udari u lice sve dok se Strunkova nosa ne prekine. Trojica muškaraca moraju ih razdvojiti, a Strunk mora biti zrakoplovna za medicinsku pomoć. Kad se vrati, Jensen je paranoičan da će ga Strunk upucati, tako da puca svojim rukama kako bi ih napravio.
  • Poručnik Jimmy Cross razbijen je nakon što je pucao Ted Lavender. Osjeća da ako ne provede toliko vremena razmišljajući o svojoj ljubavi kod kuće, Marthi, da je mogao spriječiti Lavenderovu smrt. Te noći, on je čučnuo na dnu svoje foxhole i spalio Marta je pisma i slike.
  • Nakon povratka kući, Norman Bowker teško je ponovno uspostaviti normalni život. Nastoji pronaći smisao u svom životu nakon što je okrenut naglavce u Vijetnamu. Ne može držati posao više od 10 tjedana, on napušta školu mladih i igra cijelu košarku cijeli dan. Bowker ne može pronaći način da se uklopi u svoj stari život, a čini se da nitko ne razumije ili ne zna kako mu pomoći, čak ni njegovi roditelji.
More Storyboards By hr-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art