TOAFK - Književni sukob u "Svijeće u vjetru"

TOAFK - Književni sukob u "Svijeće u vjetru"
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Candle in the Wind Književni Sukob Jednom i Budućem Kralju TH White

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SAMO
  • MAN vs DRUŠTVO
  • Mordred mrzi Arthura jer misli da ga je pokušao ubiti kao dijete. Kunem se da se osveti odlaskom Arthura najbližeg kruga i javno objavljuje Lancelotu i Gueneverovu aferu. Prema Arthurovom građanskom zakonu, njihova djelatnost predstavlja izdaju, i morat će ih izvršiti oboje.
  • Dok je Arthur sjedio u svom šatoru u posljednjih nekoliko poglavlja, njegova supruga zatvorenica, njegov najbolji prijatelj u izgnanstvu, njegov sin pokušava ga ubiti, a okrugli stol raspršen, shvaća da nije mogao zaustaviti te nesreće. Osjeća kako je njegov novi sustav propustio i pita se hoće li rat uvijek biti neizbježan. Njegove ideje zamolio je Thomasu Maloryu u nadi da će njegova mantra "Might only for Right" biti prenesena na buduće generacije.
  • Dok Arthur shvaća što su Guenever i Lancelot učinili za njega izdajstvo, on ih obožava i ne želi izvršiti kaznu; Međutim, kao kralj, on je vezan pravilima koja je stvorio za svoje društvo da to učine. Guenever je osuđen na paljenje na dionici, a Arthur se potajno nada da će Lancelot ući u nju kako bi je spasio u posljednjem trenutku.
More Storyboards By hr-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art