A Canterbury mesék - perspektíva „a felesége Bath Prologue”

A Canterbury mesék - perspektíva „a felesége Bath Prologue”
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Geoffrey Chaucer Canterbury Mesék - Perspective

Storyboard Text

  • A felesége fürdőkád, Alyson, már házas ötször, és ő elmagyarázza, hogy ő már az irányítást a legtöbb ilyen házasságot. Ő látja magát, mint egy szakértő a bajok a házasság.
  • Ő használ bibliai példákkal, köztük Salamon király, hogy megmutassa, hogy a házas annyiszor egy pozitív dolog. Ő még izgatott, hogy megfeleljen neki hatodik férje.
  • Azt mondja, hogy míg a Pál apostol hirdeti, hogy fontos a szüzesség, ő okosan rámutat arra, hogy valaki kell, hogy több szüzek. Végtére is, Isten azt mondta Ádámnak és Évának, hogy szaporodjanak és sokasodjanak.
  • Alyson ötödik házasság, a Jankyn volt a szerelem, és nem a pénz. Ő ad neki mindent, és ő ad neki semmit. Megpróbálja irányítani őt, mert ő fiatalabb korban teszi őt bizonytalan.
  • Janekyn felolvas Alyson minden este körülbelül gonosz feleség. Ő végül már olyan mérges, hogy ő RIP a könyvet, és megüti Jankyn. Lecsap a hátát, ami neki, hogy menjen süket az egyik füle. Ő csalik neki, hogy ő, úgy tesz, mintha haldokló, és eltalálja vele.
  • Ez vezet a fegyverszünetet a kettő között, és Jankyn ad Alyson minden hatalom a házasságuk. Azt is teszi őt égetni a könyvet. Ő nyer a hatalom vissza felett méltóságát és házasságát.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art