A Christmas Carol Csatlakozó Text és Self

A Christmas Carol Csatlakozó Text és Self
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Ok-okozati kapcsolatok a szöveget, és magától az A Christmas Carol, Charles Dickens, Ebenezer Scrooge megváltozik annyit, amennyit korosztály számára. Egyszer egy szerető, gondoskodó fiatal férfi, Scrooge növekszik érzéketlen és bogaras ahogy korosztály számára. Veszteség az életében oda vezet, hogy sajnálni magát, és hamarosan elkezd döntéseket, hogy úgy érzi fogja őt a fájdalmat érez. Ezek a döntések gyakran vezet egy életmód, amely kizárja őt attól, hogy a barátok és a kapcsolatok. Halála után az ő üzleti partnere, Marley, aki szintén szabályozza a kapzsiság az életében, Scrooge látogatja Marley és a szellemek a karácsony múlt, jelen és jövő. Ezek a szellemek mutatják Scrooge hogyan élete kibontakozásával az ő döntéseit vezetés hogyan fog kezelni kapcsolatokat, vagy pontosabban, ne kelljen minden. Scrooge felismeri mennyire üres az élete, és úgy dönt, hogy soha nem késő változtatni. Fölébred karácsony reggel, egy új ember. Mivel a dolgok, amelyek a szellemek megmutatták neki, hogyan változik tárgya az embereket. A diákok ezt a lehetőséget, hogy kitaláljuk, az egyik dolog, a Scrooge múltban, hogy okozott neki, hogy járjon, ahogy ő. (Határozza meg a kiváltó okot és az érintettség, hogy fukar és kapzsi, nem jelenik ellátást bárki, stb) Meg kell majd kitalálni, hogyan valamit a múltban okozott őket, hogy működjenek egy bizonyos módon. Talán voltak megcsípte egy méh, amikor fiatalok voltak, így most van egy elsöprő félelem a méhek. CCSS.ELA-LITERACY.RL.7.9 összehasonlítani és szembeállítani egy fiktív ábrázolása egy ideje, helye, vagy a karakter és a történelmi véve ugyanabban az időszakban, mint egy olyan, hogy miként szerzők szépirodalmi használat vagy megváltoztathatja a történelem. CCSS.ELA-LITERACY.RL.7.3 elemzése arra, hogy bizonyos elemei a történet vagy dráma hat egymásra (például hogyan beállítási formák a karaktereket vagy telek).

Storyboard Text

  • „Mi Idol kényszerült te?” Ismét csatlakozott.
  • KAPCSOLAT SZÖVEG
  • „Egy másik bálvány kényszerült engem, és ha lehet szurkolni és kényelmesen időben jönni, mivel megpróbáltam volna tenni, már nem csak mert gyászolni.”
  • „Egy arany egy.”
  • CONNNECTION ÖNÁLLÓ
  • Ahogy egy fiatal férfi, Scrooge volt elfoglalva, hogy az ő szeretete, Belle. Mielőtt mennek át az esküvő, Belle végződik a megbízás, mert úgy érzi Scrooge értékek pénz és a presztízs mint szeretet és a család. Ez a veszteség az ő menyasszonya egyik oka annak, hogy a keserűség, mint egy öregember.
  • Anyukám és én egy autóbalesetben egyszerre. Senki sem sérült meg súlyosan, de nem volt igazán ijesztő! Mert az, hogy baleset, most arról, hogy mi mindig csípte a biztonsági övek.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art