A Color Purple Plot Diagram

A Color Purple Plot Diagram
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

A Color Purple Plot Diagram - Alice Walker

Storyboard Text

 • KIÁLLÍTÁS
 • Celie egy fiatal afro-amerikai lány, aki már viselt két gyermek apja. Ő aggódik, mert úgy tűnik, hogy ezzel megcélozta a kishúga Nettie. Azt akarja, hogy feleségül veszi ki a Mr. (később kiderült, hogy Albert), de ő nem akarja elhagyni Nettie mögött. Ő végül nem házasodnak Albert és Nettie jön élni velük, de ha egyszer ő spurns Albert fejlődés, ő rúgja ki őt.
 • TETŐPONT
 • ÖSSZEÜTKÖZÉS
 • Celie nyomorúságos életében és a házasság, növelve Albert gyermekei és próbálják elkerülni a verés. Albert szerelmes énekes nevű Shug Avery, és rossz néven veszi Celie, amiért nem neki. Celie odavan Shug is, és ha Shug megbetegszik és Albert hozza őt a házba, hogy vigyázzon rá, Celie egy nehezen bujkál érzéseit.
 • CSÖKKENŐ AKCIÓ
 • EMELKEDŐ AKCIÓ
 • Shug válik barátja és bizalmasa Celie és Celie kezd, hogy megtalálja a saját hangját, annak ellenére, Albert. Shug használja a befolyását, hogy hagyja abba Albert re verte Celie, de amikor Shug elhagyja, mind Celie és Albert szívű. Harpo felesége Sofia bezárva sassing a polgármester felesége, de kiverni menni munkát a polgármesteri háztartási szobalány. Shug visszatér az új férje Grady és Shug és Celie végül kezdődik a romantikus kapcsolatot egymással.
 • FELBONTÁS
 • Keresztül Shug, Celie felfedezi, hogy Albert már bujkál leveleket testvérétől Nettie, aki most egy misszionárius Afrikában Sámuel és Corinne, a két ember, akik nevelnek Celie gyermekei Ádám és Olivia. Celie is észreveszi, hogy ő Pa valójában a nevelőapja. Celie legyőzi a gyilkos düh Albert bujkál a betűk oly sok éven át. Nettie azt mondja neki, hogy ő és Sámuel, és a gyerekek jönnek vissza Amerikába hamarosan. Corinne elhunyt egy betegség, és Nettie és Samuel most házasok.
 • Shug és Grady veszi Celie velük Memphis, ahol Celie megtanulja ő egy tehetséges varrónő, és elkezdi, hogy nadrágot. Pa meghal, és Celie örökli a házat, földet, és az általános boltban, mert az egész valójában egyértelműen igazi apja, majd anyja. Ő visszaköltözik erősít fel a házat, és Shug beleszeret egy 19 éves fuvolaművész. Leveszi vele. Celie és Albert barátokká válnak, mint Albert úgy tűnik, hogy megváltozott a módon. Mindketten szeretik Shug és hagyták a Shug.
 • Röviddel azután, Shug elhagyja, Celie fogadja a hírt, hogy a szállító hajó húga és családja lezuhant egy német enyém, de ő nem hajlandó elhinni. Shug végül visszatér, miután elhagyta Germaine, és ő, Albert és Celie élni tartalom életet. Sofia és a Harpo újra együtt is. Hirtelen, egy éjszaka egy autó hajt, és Nettie, Samuel, Adam, Olivia és Ádám Olinka felesége Tashi kijutni. A családi összejövetel, néhány nappal később, Celie érzi fiatalabb, mint ő valaha is érzett, és végre boldog.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art