A Napraforgó Plot Diagram

A Napraforgó Plot Diagram
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • KIÁLLÍTÁS
  • TETŐPONT
  • FELBONTÁS
  • Simon és barátai, Arthur és Josek, foglyok egy náci koncentrációs táborban. Ezek megtisztítására gyógyászati ​​hulladék egy átalakított katonai kórházba a sebesült német katonákat. Egy napon, útban a munkába, Simon megállt egy nővér, és hozott az ágyhoz egy haldokló 21 éves náci katona.
  • Zavaros, miért van ott, Simon megkérdezi Karl mit akar egy zsidóval. Karl továbblép, hogy elmondja neki a történetet atrocitásokat is elkövetett töltött ideje alatt üzemel, mint egy SS-katona. Elmeséli, hogyan állított egy épület a tűz, több mint 200 zsidó család belsejében, majd lelőtték őket, mert megpróbálták ugrik ki az ablakon, hogy elkerülje a lángok.
  • Miután azt mondta Simon, mit tett, Karl továbblép kérni Simon bocsánatát. Karl érezte, hogy az egyetlen módja annak, hogy békében meghalni az volt, hogy kitisztuljon a tudatos és kérjen bocsánatot a zsidó ember. Azonban Simon elhagyja a termet, válasz nélkül neki. Azon az éjszakán, Simon tárgyalja a morális kérdés a barátokkal a laktanyát. A következő napon, amikor visszatér, Karl halott.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art