A Története a Holokauszt - Life in Auschwitz

A Története a Holokauszt - Life in Auschwitz
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

A története a holokauszt óravázlatok - Life in Auschwitz - Élet a koncentrációs táborokban

Storyboard Text

 • 1. KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT
 • 2. ÉRKEZŐ AUSCHWITZBAN
 • 3. ÉLETKÖRÜLMÉNYEK
 • A kiválasztási folyamat, amelyben a zsidók és más etnikai csoportok vitték koncentráció / haláltáborokba kezdődött azonosítása. Zsidók, cigányok, ellenségei a náci rezsimek, hadifoglyok és mások azonosították, és kénytelen vonatra, hogy hozta őket a különböző táborok, amelyek közül az egyik az volt Auschwitzban. Összességében több mint 1,3 millió embert deportáltak Auschwitzba, és ezek közül 1,1 millió meggyilkoltak.
 • 4. MUNKA / RUTIN
 • Deportees Auschwitzba többnyire vonattal. Több vonat megérkezett a napi elején 1942-ben 1944-ben, pályája rakták közvetlenül a táborba, hogy támogassa a szállítás 440.000 magyar zsidó. Érkezéskor, kénytelenek voltak le a vonatok, így az összes vagyonát mögött. Azonnal foglyokat azonosított képes vagy nem képes. Ha úgy ítélték, túl gyenge, ők küldtek azonnal a halálba.
 • 5. BÜNTETÉSEK / JOGSÉRTÉSEKRŐL
 • Foglyokat, akik túlélték az első kiválasztási folyamat kénytelenek voltak elviselni borzalmas életkörülményei. Úgy osztottuk fa laktanyába, ahol akár több száz fogoly lenne elhelyezve. Kevés volt a védelmet a természeti elemek, és a laktanyákban általában szereplő két kis kályha hő, és nincs ablak. Csatornázás lényegében nem létezik, és a fogvatartottak kénytelenek voltak kihasználni a rendelkezésre álló források kis elvégzéséhez mindennapi egészségügyi funkciókat.
 • 6. INDULÁS
 • Minden reggel, névsorolvasás vették. Appellre tarthat órákig, mint a foglyok elviselt időjárási körülmények között. Minden rab jelöltek ki egy feladatot Auschwitzban, és a legtöbb munka köré bővül a tábor, betakarítás források, illetve ártalmatlanítása az elhunyt. Azonban, ha egy fogoly munkaerő hiányzott, megölték őket. A nap végén, a másik tekercs hívás került, ami ismét képes órákig. Nap volt, hosszú és fáradságos a már meggyengült foglyokat.
 • Ami a jogsértéseket bármit lehet tekinteni büntetendő. Jogsértésekről tartalmazza lopás ételt vagy ruhát, vagy nem teljesít munkát a náci felvigyázók elvárásainak. Sokszor nem a büntetés általában azt jelentette, halál és minden olyan szabálytalanságot biztosítása engedelmesség és mindenkit emlékeztetni, hogy az ellenállás nem volt hiábavaló.
 • A 1,3 millió embert hozott Auschwitz, 1,1 millió meggyilkoltak. Auschwitz vált elsődleges haláltábor felé 1944-45 annyi hoztak ott a puszta célja éppen futó program. Azonban a tábor felszabadult 1945-ben, több ezer túlélő még mindig ott voltak, a gyenge és beteg. Menekülés volt messze, és kevés között. A szovjet csapatok közeledtével sokan kénytelenek voltak a halálmenetek más táborokba.

Image Attributions

More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art