Allegória Dr. Jekyll és Mr. Hyde

Allegória Dr. Jekyll és Mr. Hyde
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Allegória példák Dr. Jekyll és Mr. Hyde-forgatókönyv

Storyboard Text

 • AZ AJTÓ
 • KÖNYV
 • ALLEGORIKUS JELENTÉSÉT
 • EDWARD HYDE
 • A furcsa ajtó vezet ki a hátoldalon a Dr. Jekyll háza kiugró furcsa szögben. Sötét van, és nincs csengő vagy kopogtató. Az épület maga úgy néz ki, elhanyagolt és sordid. Úgy néz ki, a helyén az előkelő környéken, mert úgy néz ki, mint egykor a hely, ahol az emberek használják vázlatos kószál.
 • Az ajtó maga egy eszköz Hyde be, és hagyja el a Jekyll tartózkodási akadálytalan. Ez ad Jekyll a teljes szabadságot, hogy átfogja a belső gonosz és a szabadság. Azoknak az embereknek a viktoriánus korszak, ez az ajtó (és annak fő) képviseli a szabadságot ők maguk is képes legyen, ha tudták, hogy felvegye a másik identitását. Nem kellene, hogy vonják felelősségre, hogy bárki, és akkor képes lesz megtapasztalni a „bűnök” élet mentes bűntudat.
 • Edward Hyde egy kis ember zsinóros, szőrös kezét, és szinte torz külsőt ad az arca nélkül is nyilvánvaló deformitás. Lecsap mind a horror és a gyűlölet az emberek szívében és mélyét az emberek lelkét, ha látják őt. Ő teszi az emberek szeretnék gyilkolni, mert annyira visszataszító.
 • A viktoriánus korban, Edward Hyde a végső szabadság. Ő képes megtapasztalni a tabu, és dobja félre hírnevét. Mert mai olvasók, Hyde az id, amint azt Freud: az ösztön, hogy mindig van elnyomta a szuper-ego. Hyde sötét oldala az emberi természet, hogy dolgozunk minden nap, hogy ellenőrizzék, és néha vajon mi lenne, hogy elengedem. Vannak, akik azt is állítottam Jekyll képtelen ellenőrizni vágya, hogy legyen Hyde tükrözi küzdelmeit függőség.
 • DR. HENRY JEKYLL
 • Dr. Jekyll megbecsült ember London: nagyon gazdag, és nagyon fényes. Munkáját a tudomány hosszú éveken át beharangozott, amíg elkezdett ásni kísérletek az emberi múlandóság. Vágya, hogy fenntartja a hírnevét és a büntetéstől való félelem tetteiért kéri őt, hogy próbálja tartani Hyde ellenőrzés alatt. Élvezi az életet, hogy egy dédelgetett barát és orvos, de végül, unatkozik a kötelezettségeit. A kísértések végső önfeledten lesz túl nagy.
 • Dr. Jekyll viktoriánus ember: jó szándékú, elkötelezett munkája nyomán a kötelezettségeit, jól tartani a közösségben. Ő az az ember, hogy sok törekszenek annak érdekében, hogy jó életet élni viszonylag kevés nagyobb megszakításokkal. Ugyanakkor azt is ellentmondásos ember, aki rendszeresen küzd a másik oldalon tudja belülre esik. A korszerű olvasók, ő az a személy is lenni, mint, de mi is érezni az ő confliction az unalomtól.

Image Attributions

More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art