Azok Téli Vasárnap Szóhasználat

Azok Téli Vasárnap Szóhasználat
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Azok Winter vasárnap Robert Hayden szóhasználat - tanítás vers és vers elemzés

Storyboard Text

  • ELŐADÁSMÓD
  • HANGESZKÖZÖKET
  • A beszélő apja „korán /, és tegye a ruháit” minden nap. A nehézkes, leegyszerűsítő megfogalmazás segít jellemezni az apa, mint egy egyszerű, vidéki munkás. Együtt dolgozik a kezét, és korlátozott lehet az oktatás.
  • A vers tartalmaz több esetben alliterációval az olyan kifejezéseket, mint „blueblack hideg” és „dönthető tüzek lángol.” Az ismétlés a „b” hangzik javasolja a hideg. Ez idézi a hang a téli szél, reszketés ajkak és a „Brrrr”.
  • A hangszóró személyesen használ simább előadásmód megmagyarázni, hogy ő „fog emelkedni, és a ruha” A kifinomult igék „felemelkedését” és a „ruhát” utalnak különbség a fiú és az apa. A fiam úgy tűnik, jobban képzett, és nagy valószínűséggel nem támaszkodik kemény munka fennmaradni.
  • További betűrím olyan szavak, mint „ruhát”, „hideg”, „repedezett”, „hívás”, és a „krónikus” visszhangozza hasadó és megtörve a hangszóró említi. Az alliteráló „c” utánozza a hangot a jég repedés vagy hideg táblák harapós és a nyikorgó. Ezek nyugtalanító hangok felidézni a beszélő hideg a családi élet és a szakadék közte és az apja.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art