Botrány A Skarlát Betű - Richard Nixon

Botrány A Skarlát Betű - Richard Nixon
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Botrány The Scarlet Letter

Storyboard Text

  • Richard Nixon választották a 37. elnök az Egyesült Államok 1969-1974. Ő nyíltan antikommunista, ami segített növelni a népszerűségét idején. Sikertelenül futott ellen, John F. Kennedy 1960-ban, de végül megnyerte az elnökség 1968-ban.
  • Kezdetben Nixon volt ismert végződő mind a vietnami háború 1973-ban, és a katonai sorozás. Ez tette őt hihetetlenül népszerű az emberek, akik „hadat out”.
  • Nixon újraválasztási nyert egy földcsuszamlás 1972-ben, nagy részben az első sikeres amerikai Holdra 1969-ben és a vége a tervezetet. Úgy tűnt, nem volt megállás.
  • „R” a „kilépés”
  • 1972 júniusában egy betörés a Demokrata Nemzeti Bizottság Watergate épület Washington, DC vezethető vissza tagjai Nixon újraválasztási kampány bizottság. Ők próbálják megszerezni titkos információkat a DNC. Riporterek, Bob Woodward és Carl Bernstein, megtörte a történet, hogy a sajtó után az információk megszerzése FBI informátor.
  • Bár ez még nem ismert, ha Nixon sejtés a betörés, a botrány árnyékolta legtöbb munkája hivatalban. Lőtt segédeszközökkel, megjelent szalagokat tűnt doctored, és végül beismerte, hogy félrevezette az országot a Fehér Ház részvétele a botrány. Megmentett lemondását beszédet a nemzeti közönséget él TV.
  • Bár Richard Nixon volt egy csomó fontos dolgok az országban, az ő szerepe a fedél felfelé a Watergate-botrány végül háttérbe szorította az örökölt megpróbált létrehozni. Adok neki a „R” betű a „kilépés”, mert ő mindig ismert, mint az egyetlen amerikai elnök, hogy lemond hivataláról.

Image Attributions

More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art