Csatabárdot szekvenálása a történet

Csatabárdot szekvenálása a történet

Storyboard Description

Hatchet lecke tervek - szekvenálás Az irodalomban az olvasók kell értenünk, hogy az események sorozata játszhat egy nagyon fontos szerepet e vagy sem, hogy valaki képes követni a cselekményt. Vannak különböző módon mutatják szekvenálás. A Hatchet, lehetett választani, hogy bemutassák a repülőgép-szerencsétlenségben, Brian hajlamos a sündisznó sérüléseket, majd a megmentésére. Ebben a példában megmutatjuk, hogyan Brian megy éhező nem kell semmit sem enni, a tanulás és a takarmány vadászat / hal az ő túlélését. Hogy a diákok úgy, hogy mutat egy nagy kép, vagy egy szorosabb nézet, fontos, hogy hogyan sorrend fontos írásban. A megfelelő szekvenálás parcellák nem igazán jön össze. Diákok kell gondolni a rendezvénysorozat észrevehető kapcsolatot, és hozzon létre egy storyboard, amely azt mutatja, hogy valami történik, ebben a sorrendben.

Storyboard Text

  • Brian nem élelmiszer-és retteg, hogy ő éhen, miután túlélte a balesetet. Rájön néhány teknős tojás, és úgy dönt, hogy enni, még akkor is, nincs tűz.
  • Aztán rájön, hogy ő is kutatnak bogyók. Rájön málna és néhány más bogyókat, hogy írja le, mint „gut cseresznye”, hogy az íze szörnyű, és a gyomra fáj. Rájön, hogy nem ő az egyetlen, táplálkozó, amikor látja, hogy nagyon nagy medve.
  • Végül Brian képes kezdődik a vadászat és halászat, ha így egy lándzsa és íj és nyíl. Ő lassan megtanulják, hogyan kell etetni magát.
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family