Csatlakozás a téma „Ozymandias”: A Bamiyan Buddha

Csatlakozás a téma „Ozymandias”: A Bamiyan Buddha
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Szöveg Kapcsolatok: Téma Ozymandias Vers

Storyboard Text

  • A Buddhák Bamiyan két nagy szobrok Buddha vájt oldalán egy szikla Afganisztánban. Az eredetük úgy gondolják, hogy a 6. században.
  • Egy Buddha kisebb, mint a másik. A nagyobb Buddha több mint 180 láb magas, és a kisebb Buddha mért több, mint 124 láb.
  • A Buddhák voltak vájt szikla ezen a helyen, mert volt egyszer egy buddhista központja aktivitást. Buddhista szerzetesek ezen az oldalon, mint a hely, hogy tanulmányozza, meditálni, és imádják. Ők emeltek tiszteletére a hatalom a Buddha, és sok barlang, ahol a szerzetesek éltek vájt sziklafalon.
  • Sok volt a kísérlet, hogy elpusztítsa a Buddhák az évszázadok során, és szerencsére, a legtöbb sikertelenek voltak. Egy afgán király sikeres volt elpusztítani a nagyobb szobor arcát.
  • 2001-ben a tálibok sikeresen elpusztította a szobrok fújja őket. A tálibok nézett a szobrokat bálványimádás, és úgy döntött, hogy szemben állt a tanait azok értelmezését az iszlám. Mögött a szobrok, nagy barlangok, tele gyönyörű faragványok fedeztek fel.
  • 2011-ben, annak ellenére, hogy a szobrok, hogy javítható, az UNESCO (az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete) bejelentette, hogy nem tudja megjavítani a Buddhák. Ezek hivatkozott költségek és a hiánya eredeti anyagok a rekonstrukció a döntést. Ez a nagy és erős vallási pont most csak létezik a történelem és a képeket.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art