Dr. Jekyll és Mr. Hyde Irodalmi Conflict

Dr. Jekyll és Mr. Hyde Irodalmi Conflict
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Dr. Jekyll és Mr. Hyde Irodalmi Konfliktus ember vs ember, férfi vs önálló, férfi vs társadalom

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs TÁRSADALOM
  • Ó Istenem! Ó Istenem!
  • Dr. Jekyll félek az a tény, hogy a Hyde megjelent során az éjszaka, anélkül, hogy a főzet. Úgy érzi, neki kell választani, és így elfojtott Hyde. Amikor végül ad és felébreszti őt, ismét Hyde vált ellenőrizhetetlen szörny. Annyira mérges tartják meg olyan hosszú, hogy megöli Sir Carew amiért kellemes. Jekyll elborzadt Hyde, és valóban, látja őt, mint önálló szervezet önmagától.
  • Henry Jekyll született szerencse, jó volt, és jól tartani, s garantálja a tisztes és kiváló jövőben. Azonban ez nem volt elég neki. Ő vágyik „szabálytalanságokat”, hogy adjon neki egy „morbid szégyenérzet.” Ő arra törekszik, hogy megtalálja a módját, hogy megtapasztalják mindkét oldalán a személyazonosságát károsítása nélkül hírnevét, ami arra készteti, hogy etikátlan kísérleteket hozni Hyde.
  • Dr. Jekyll etikátlan kísérleteket vezette őt, hogy a leválasztó az ő kapcsolata Dr. Lanyon sok évvel korábban, mert Lanyon nem hagyja jóvá. Jekyll veszélyes út etikátlan kísérletezés őt ellentmond az egész tudományos közösség. Ezek a kísérletek, ha ő változik Hyde is hozott neki ellentmond a barátai, akik soha nem tudni, hogy ő fog szemben határain viktoriánus illem és a jó hírnév teljesítése érdekében az igényeinek gonoszság.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art