Dr. Jekyll és Mr. Hyde Témák, Motívumok és Szimbólumok

Dr. Jekyll és Mr. Hyde Témák, Motívumok és Szimbólumok
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Jekyll és Hyde témák, motívumok és szimbólumok storyboard

Storyboard Text

  • AZ AJTÓ
  • PÉLDA
  • HYDE ARCKIFEJEZÉS
  • Az ajtó maga egy eszköz Hyde be, és hagyja el a Jekyll tartózkodási akadálytalan. Ez ad Jekyll a teljes szabadságot, hogy átfogja a belső gonosz lesz Hyde, és járd be a várost folytató gonosz kihasználja, anélkül, hogy valaha is felelősségre az ő szolgáinak vagy a barátok. Amikor Jekyll elhatározza, hogy ne forgassa a Hyde, aki összetöri a legfontosabb, hogy az ajtó alatt a sarkát; azonban végül nem hagyja abba a gonosz Hyde kiújulását.
  • Hyde arca sugároz tiszta gonosz; A puszta látványa őt inspirálja az embereket utálni, félnek tőle, vagy teljesen irtózik tőle. Enfield tárgya, „Van valami baj a megjelenés; valami kellemetlen, valami egyenesen utálatos.”Hyde maga kis termetű, mert az oldalán Jekyll személyisége, amelyet nem táplál: a gonosz oldalán, hogy már elnyomott évek óta.
  • A SÓ
  • A só Jekyll használ véglegesítése és tökéletes a kísérlet kiderül, hogy nem tiszta. Ez az irónia, hogy ez a szennyeződés, ami lehetővé teszi, hogy a kísérlet működik, és hozza ki a szennyező Jekyll. Amikor Jekyll azért küzd, hogy felfüggeszti a Jekyll rájön, hogy az összes új mintákat ezt a sót tiszta, és rájön a hibát. Ez az a pillanat, hogy Jekyll rájön, hogy nem lehet menteni.

Image Attributions

More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art