Irodalmi Konfliktus A kút és az Inga

Irodalmi Konfliktus A kút és az Inga
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

A kút és az inga Irodalmi Conflict Edgar Allan Poe novella

Storyboard Text

  • MAN vs SELF
  • A narrátor ellentétes magával. Tudja, hogy bűnösnek találták, és majdnem időnként úgy tűnik, hogy elfogadja a büntetést. Ez azonban nem akadályozta meg abban próbál felfedezni a dungeon, vagy menekülni mind az inga és a gödör, ami arra utal, hogy annak ellenére, hogy a valódi emberi reakciók ilyen borzalmak, ő is tudja, hogy nem érdemelte meg a halált.
  • MAN vs NATURE
  • Az elbeszélő háborút elemek - kitalált ember által még ennek ellenére az ő ellenőrzése - a kamrában. Először azt kell kitalálni, hogyan lehet menekülni az inga. Míg a fedélzeten, ujjai is megmarta patkányok, ahogy megpróbálja hess őket távol a húst. Miután megszökik az inga, akkor meg kell próbálni, hogy álljon vissza a falhoz, melyek lökte felé a gödör, mely nem más, mint a halál.
  • MAN vs TÁRSADALOM
  • A narrátor ebben kínzókamra kezdeni, mert bűnösnek találták idején a spanyol inkvizíció. Bár ő nem magyarázza meg, miért bűnösnek találták, gyakori oka bűnösnek mondat a spanyol inkvizíció tartalmazza: gyakorló más vallásra titokban; eretnekség; megtagadása átalakítani; és a politikai ellenzék, hogy a monarchia.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art