Irodalmi Konfliktus The Kite Runner

Irodalmi Konfliktus The Kite Runner
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Kite Runner Irodalmi Conflict

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs TÁRSADALOM
  • Assef mondja Amir hogy meg kell küzdeni vele keresni Sohrab szabadságát. Ő csúszik hírhedt bokszer és továbblép verte Amir majdnem halálra, amíg Sohrab hozza a harcot, hogy megállt a célja a csúzli a Assef és igényes, hogy hagyja abba. Amikor Assef lunges az Sohrab, lő szemét ki a csúzli, és Sohrab és Amir képesek elmenekülni.
  • Miután Amir tanú Hassan repce, de túlságosan félt, hogy lépést, kerüli Hassan ki a szégyen és a bűntudat. Végül megpróbál Hassan ütni egy gránátalma, egy kétségbeesett kísérletet, hogy Hassan mutatni harag iránta, hogy ő is csillapítani bűnösségét. De Hassan nem hajlandó dobni valamit vissza Amir, és végül vesz egy gránátalma és összelapítja saját homlokán.
  • Assef, egy idősebb fiú, aki egy rasszista és szociopata, sarkok Amir és Hassan és előveszi a bokszer verni Amir mert Amir barátok Hassan, Hazara. Amir hiszi magának, hogy Hassan nem barátja; ő az ő szolgájának. A gondolat, hogy bevallja, hogy a pastu barátságban van egy Hazara megbocsáthatatlan az Amir társaságodat.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art