Képekkel Érik a Gyümölcs

Képekkel Érik a Gyümölcs
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Érik a gyümölcs könyv portartály képek

Storyboard Text

  • „Az a föld felszínén kéregben, egy vékony, kemény kéreg, és az ég elsápadt, így a föld elsápadt, rózsaszín a piros és a fehér ország a szürke országban.”
  • „A traktorok átjött az utak és a mezők, nagy robotjai mozog, mint a rovarok, amelyek a hihetetlen erőt a rovarok.”
  • „És a termés megváltozott. Gyümölcsfák került a helyére a gabona mezők, és zöldségek, hogy táplálja a világ szét a fenekét: saláta, karfiol, articsóka, potatoes-- lehajol növények. Egy ember áll, hogy egy kasza, eke, vasvilla; de meg kell mászni, mint egy bogár a sorok között saláta, meg kell hajlítani a hátát, és húzza a hosszú táska között pamut sort, el kell mennie a térdén, mint egy bűnbánó egész karfiol patch.”
  • „A mozgó, questing emberek bevándorlók most. Azok a családok, amelyek élt egy kis darab földet, aki élt és meghalt negyven hektáros, akik ettek, vagy éhen a termel negyven hektáros, volt most az egész Nyugat kószál a ... Mögöttük több jön.”
  • „És minden alkalommal a gyümölcs megduzzad, és a virágok kitör a hosszú fürtök a szőlő. És a növekvő évben a meleget növekszik és a levelek sötétzöld.”
  • „Az a magas part hegyek és völgyek felett a szürke felhők vonultak az óceán. A szél vadul és csendesen, magasan a levegőben, és suhintott az ecset, és ordított az erdőkben.”

Image Attributions

More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art