Készítse el Saját Kite Jelenetvázlat Project The Kite Runner

Készítse el Saját Kite Jelenetvázlat Project The Kite Runner
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Készítse el Saját Kite Jelenetvázlat The Kite Runner Project

Storyboard Text

  • FEL A KÜZDELMET !!!
  • A probléma, hogy szembe idén a szüleim elváltak. Már nagyon kemény testvéreim és én, és a szüleim sokat veszekszenek felettünk.
  • Az emberek, akik sokat segített ez a tapasztalat az én néni Nancy és Jimmy bácsi. Azt hadd jöjjön át, amikor én érzi túlterheltek, és segítsen nekem a házi feladatot.
  • A szüleim elváltak még folyamatban van, de már képes megemészteni keresztül tanácsadást, valamint leült, és elmondta nekik, hogy a harci fáj nekünk. Nagynéném és a nagybátyám segített eldönteni, mit mondani nekik, mielőtt leültem beszélgetni velük erről.
  • ÉN KITE
  • A lecke, amit megtanultam ebből az, hogy segítséget kérni, amikor érzem túlterheltek. Azt is megtanultam, hogy ne próbálja meg, hogy más emberek problémáit és viták; Meg kell összpontosítani ügyelve arra, hogy csinálok jól az iskolában, ő a kapitány az én labdarúgó-válogatott, és gondoskodjanak arról, hogy a testvéreim, ha valaki beszélni.
  • Néhány tanács adnék Amir, hogy segítsen neki csillapítani a bűntudat Hassan, hogy emlékeztesse őt, hogy ő csak egy gyerek, és az apja állandósította a tisztességtelen bánásmód közte és Hassan. Azáltal, hogy a vér kapcsolat titkos, hagyta, hogy Amir úgy vélik, hogy Hassan csak egy szolga, és az ő állandó kritika Amir nem segít a helyzeten. Az a tény, hogy Amir segít Sohrab egy hatalmas áldozatot, és egy bátor döntést. Úgy vélem, Hassan szívesen Amir most.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art