Konfliktus a Dolgokat Hordott

Konfliktus a Dolgokat Hordott
  Copy


More Options: Make a Folding Card




Storyboard Description

A Dolgok Vitték Irodalmi Conflict Tim O'Brien

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs TÁRSADALOM
  • Lee Strunk ellopja Dave Jensen jackknife, és kap egy fistfight rajta. Jensen végül legyőzi Strunk és megüti keményen az arcát, amíg Strunk orra eltörik. Három férfi kell húzni őket egymástól, és Strunk kell szállítottak orvosi segítséget. Amikor visszatér, Jensen paranoid hogy Strunk fog lőni vele, így szakít a saját orrát fegyvert, hogy azok még.
  • Hadnagy Jimmy Cross felbomlott után Ted Lavender lövés. Úgy érzi, hogy ha nem lett volna olyan sok idõt gondolt szerelmi haza, Martha, hogy ő lett volna képes megakadályozni Lavender halálát. Azon az éjszakán, leguggolt alján a rókalyukban és elégették Martha betűk és képek.
  • Hazatérése után, Norman Bowker nehéznek találja visszailleszkedését nappali általában újra. Ő küzd, hogy megtalálja értelmet életének, miután azt fejjel lefelé Vietnamban. Nem tudja tartani a munka több mint 10 héten át, leejti ki junior főiskolai és kosárlabdázik egész nap. Bowker nem találja a módját, hogy illeszkedjen vissza a régi életéhez, és senki sem megérteni, vagy tudja, hogyan kell segíteni neki, még a szülei.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art